VEČERAS PRED SPAVANJE uradite ove dve stvari, ustaćete znatno TANJI, a telo će vam u toku noći SAGOREVATI SALO! (TRIK+SAVET)

Za pola sata uveče sa ovim trikom uz kupanje i ovaj čaj, ustaćete tanji ujutru, rezultati su neverovatni! 

Ovaj sulud trik je izmislio japanac, koje je godinama ispitivao kako hladnoća, a kako toplota utiče na masti u telu!

Šta se desilo sa toplotom! Recimo da ste stalno u toplom, kupate se toplom vodom itd.

Kako je toplota ona što bi praktično trebalo da topi masti na telu! To nije slučaj ovaj put!

Jedino što može da se desi jeste da krv brže teče, da izbacite višak tečnosti, ali telo u tom slučaju može malo da natekle, eventualno da se osećate otečenije!

Šta se dešava kad izađete na recimo 0 stepeni napolju!

Koža kreće da se skuplja, telo šalje signale mozgu da je hladno i da se pripremi na težak period, jer telo ne zna koliko će biti izloženo ekstremnoj temperaturi!

Šta se tada dešava, telo kaže mozgu, čuvaj mi ovo salo, da me greje, jer je čista mast, pošto sam već pola sata napolju, da bi sačuvao organe vitalne i optimalni rad trebaće mi masti kao gorivo!

Ali ukoliko telu priredite nešto šokantno kao na primer! Kupate se vodom toplom 2 minuta i odjednom prebacite na haldniju, i postepeno idete ka jako hladnoj vodi!

Tu telo doživljava šok i kreće da troši masti! Nije izmišljotina, naučno je dokazano!

Znači, hladno tuširanje, hladno vreme, spore vežbe kao tegovi, spor tempo u vežbanju sa tegovima, sve to je ono što bukvalno drobi masti! Dokazano ubrzava metabolizam za 65 % više i brže od kardio treninga, kao trčanje itd!

Još večeras uradite sledeće pred spavanje:

ravan-stomak

Skuvajte čaj od peršuna, dodajte limun! popijte jednu čašu pred spavanje, ostatak ostavite za jutro!

Idite pod tuš na 15 do 20 minuta, što hladnije to bolje! Pred kraj tuširanja dva minuta prebacite na toplu vodu i tuširajte se njom ali po nogama, i na kraju hladnom vodom po glavi najviše!

Verujemo da vam sve ovo izlgeda suludo, ali uradite večeras, zanemećete posle ovog tuširanja i posle čaja, kada budete videli rezultate ujutru

NAPOMENA: Pre kupke i čaja, nema hrane 3 sata! Znači ako trebate da legnete u 11 sati, do 7 jedete, u 10:30 se kupate, popijete čaj i to je to, rezultati vas čekaju ujutru!

Doktor iz Japana je danas veoma poznat jer je izumeo komore, u koje uđe pacijent na temperaturi do -60 nekoliko minuta, i time skida masti i podmlađuje se! 

Autor: N.G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *