VEČERAS MORATE da popijete ovaj napitak pred spavanje, posledice su krajnje neverovatne! (RECEPT)

Učinićete nešto neverovatno svom organizmu za bukvalno jedno veče.

Napitak je baziran na prirodnim namirnicama, a u alternativnoj medicini je poznat kao “zlatno mleko”. Glavni sastojak je kurkuma, a u sebi sadrži kurkumin koji postiže više od 150 potencijalno terapijskih delatnosti, uključujući antioksidativna, protivupalna i antikancerogena svojstva.

Ono jača imunitet, pomaže u regulisanju holesterola, podstične probavni sistem, reguliše rad jetre, metabolizam i kontroliše telesnu težinu. Dobar je za podizanje koncentracije i moždanih funkcija, otklanja neurološke poremećaje i hipdertenziju.

Ako mu se još doda i biber, dejstvo kurkumina se udvostručuje – apsorpcija kurkume se povećava za 2 000 odsto, jer ljuta hrana dodatno podstiče rad creva i metabolizam. Potrebno je samo da napravite čaj od kurkume i popijete ga pred spavanje (doza 2 dl). Rezultati su vidljivi posle samo mesec dana.

REVOLUCIONARNI LEK PROTIV NESANICE: Stavite ovo večeras ispod jezika da vam se topi, spavaćete 8 sati BEZ BUĐENJA! (RECEPT)

NAPOMENA: Saveti iz ovog teksta su informativne prirode i ne mogu da zamene pregled kod lekara ili farmaceuta kada je Vaše zdravlje u pitanju. Ukoliko imate ozbiljne zdravstvene probleme, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom. Informacije proveravamo i molimo Vas da ih posmatrate samo kao smernice na putu ka dobrom zdravlju

Izvor: Srbijadanas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *