SVI OVO RADIMO: Ako ovo radite ujutru posle pranja zuba, STVARATE KARIJES za 65% BRŽE nego bilo šta drugo!

Logično je da svi peremo zube ujutru i uveče, jer sve što nam se lepi za zube kvari ih i stvara karijes na kraju dobijamo i šuplje zube i upale koje vode ka vađenju!

Svi znamo da ako redovno peremo zube smanjujemo šansu da dođe do kvarenja zuba upale i krvarenja desni, ali je to zaista sve!

Niste sigurno pomislili da nakon pranja zuba oni su tada najosetljiviji i da su otvreni za napad bilo kakvih štetnih stvari koje bi nakon pranja uneli u usta tj. uradili!

STOMATOLOZI U ČUDU: Večeras pred spavanje stavite ovo na zube, za sami 1 sat imaćete DUPLO BELJE ZUBE!

Najveća greška koju većina nas radi svako jutro jeste da ODMAH NAKON PRANJA popijemo kafu i to sa šećerom!

Čim to uradite zubi nadrženi pranjem od četkice i otvorene su pore oko zuba tj. desni i samim tim bilo kakav šećer pogotovu u tečnom obliku je ono najgore što ulazi u pore zuba i pravi najveću stetu zubima koju možete da zamislite!

Šećer u tom trenutku nagriza zubnu gleđ kao i koren zuba skoro za 60% više i jače nego kad biste to uradili kasnije ili nakon par sati!

Gotovo posle nekoliko dana ovakve greške, ovog jako lošeg postupka dolazi do stvaranja karijesa, koji ukoliko nastavite počinje da se širi nenormalnom brzinom i time kreće bol, i odlazak stomatologu koji popravlja zub ili vadi isti zbog veliko oštećenja, jer je do tada šećer pojeo veliki deo zuba i nemam mu spasa!

Za 10 minuta ćete dobiti NOVE ZUBE: Čudo od recepta kojem se klanjaju, SKIDA SAV KAMENAC sa zuba! (RECEPT)

SAVET: ovo je jedna sitnica koju biste trebali da izbegavate i definitivno će vam zubi biti u odličnom stanju i neće dolaziti do kvarova!

Izvor: kako-smršati.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *