SAMO ZA KRITIČNE SITUACIJE: Ova detoksikacija tela je EKSTREMNA, ne sme da se radi stalno, ali skida za 7 dana 7 kilograma!

Ova brza detoksikacija sporvodi se tokom nedelju dana gde možete da izgubite i sedam kilograma.

Druga, lošija strana praznika je to večito prejedanje koje na kraju rezultira viškom kilograma. Osećaj nadutosti i nemogućnost nošenja velike količine kilograma, smeta skoro svakome.

Zbog toga se brzo odlučite na neku od dijeta ili detoks programa koji će ubrzati organizam i iz tela izbaciti višak tečnosti i toksine.

Ovaj napitak samo ako se popije UJUTRU NA PRAZAN STOMAK, sprečava gojenje, ubrzava metabolizam i skida masti tokom narednih 12 sati! (RECEPT+SAVET)

Potrebno vam je: 2 dcl destilovane vode, 2 kašike soka od organskog limuna (ako nemate organski limun, ovaj iz prodavnice operite sa rastvorom sode bikarbone), 2 kašike jabukovog sirćeta, 1 kašika cimeta, 1 kašika meda.

Priprema: Sve pomešajte u jednu staklenu teglu, pazeći da se svi sastojci dobro sjedine. Teglu držite u frižideru.

Prmena: Svako jutro pojedite po jednu kašiku ove smese.

Ovaj detoks program podrazumeva i ispijanje velike količine vode tokom celog dana (najmanje tri litra vode). Nakon nedelju dana vaša težina može da se smanji i do sedam kilograma.

Za dijetu OVOG SRBINA se raspituje ceo svet: PRVO SE UGOJIO, a onda je za 50 dana smršao 22.5 kg i dokazao da sve može! (PLAN+SAVET)

Izvor: StilKurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *