REVOLUCIONARNI MELEM ZA KOREN KOSE: Skupite ove sastojke i napravite smesu koja će bukvalno progustiti i ubrzati rast vaše kose! (RECEPT+Podsticanje rast novih dlaka)

Da bismo ublažili gubitak kose i doprineli njenoj lepoti preporučujemo Vam ovaj šampom. Jednostavno se priprema, efikasan je 100%. Posle nekoliko pranja kose primetit ćete prve rezultate, Vaša kosa će manje opadati, bit će jača, lepršavija a nakon mesec-dva redovne primene primetit ćete nove vlasi što doprinosi povećanju volumena.

Potrebni sastojci:

– Šampon od koprive (običan litarski)
– Pantenol 100 ml (vodeni rastvor)
– Kapi od koprive 30 ml (jedna bočica)
– AD kapi,30 ml vodeni rastvor (jedna bočica)
– Ricinus ulje 50ml
– dve ampule vitamina B

U 750 ml šampona od koprive, umešati celu bočicu pantenola 100 ml, celu bočicu koprivinih kapi 30ml, celu bočicu AD kapi i ricinusovo ulje.

Kako deluje ovaj šampon:

Uzela je ALU-FOLIJU sipala smesu u nju i stavila na ZUBE, nakon 2 sata joj se promenio život! (UPUTSTVO)

Verovali ili ne ovaj šampon je prava vitaminska bomba za vašu kožu glave, a samim tim i za vašu kosu.

Kopriva: ubrzava perifernu cirkulaciju i prokrvljenost kože glave na taj način ubrzavaju se metabolički procesi unutar epiderma. Samim tim ostali sastojci ovog šampona će se brže i kvalitetnije apsorbovati.

Pantenol: pantotenska kiselina (vitamin B5) deluje na očuvanje pravilne funkcije kože glave i stimulaciju njenih regeneratvnih procesa.

Ricinusovo ulje: Jača kutikulu vlasi. Bogato je vitaminom E i ricinoleinskom kiselinom. Vitamin E je značajan antioksidans i sprečava dejstvo slobodnih radikala i njihovih štetnih uticaja na kožu glave i koren dlake. Ricinus pored regenerativnih svojstava deluje antifugicido (uništava gljivice koje su odgovorne za pojavu peruti). Na kožu skalpa deluje zaštitno, umirujuće i zaceljujuće, dok svojom gustom i lepljivom konzistencijom uklanja izumrele ćelije kože glave sprečavajući ih da zapuše folikul dlake što bi uticalo na usporen rast kose.

OVO JE JEDINI ČAJ koji provereno skida MASTI SA STOMAKA: Za 7 dana dokazano skida 5 kilograma i 4 cm u struku! (RECEPT+SAVET)

AD kapi: vitamin A deluje na različite fiziloške funkcije u ljudskom organizmu, ono što je značajno za kosu je njegovo regenerativno dejstvo na skalp glave tj. diferencijacija epitelnog tkiva.

Vitamin B kompleksa: Prehranjuju kosu i vraća čvrstoću dlake

(LijekizPrirode.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *