REVOLUCIJA U MEDICINI: Nakon 60 godina najzad otkriveno zašto se ćelije raka razmnožavaju!

Stručnjaci su priznali da ih je trik koji su koristili za uzgajanje tkiva u laboratoriji zapravo prevario.

Otkriće da su masti izvor energije raka, a ne šećer kako se ranije verovalo, otvara potpuno nove mogućnosti za razvoj lekova protiv ove bolesti.

Decenijama su naučnici mislili da je za rast smrtonosnog oblika tumora na mozgu potreban šećer.

Međutim, sada su otkrili da ih je trik koji su koristili za uzgajanje tkiva u laboratoriji zapravo prevario i da su ćelijama raka za rast potrebne masti.

Ali masti kao što se nalaze u namirnicama koje imaju trans masti! Kao što su čips, grickalice, pohovano, prženo u istom ulju, pohovano, i hrana koja je puna ulja, a dugo stajala…

SKORO SVIMA JE NEPRIJATNO DA PRIČA: Ovo su GLAVNI SIMPTOMI kancera, ne biste poverovali da je OVO ZNAK da vas napada! (LISTA)

Otkriće je dovelo do potpuno novog pristupa u lečenju ove bolesti što bi moglo da doprinese i stvaranju lekova koji bi značajno mogli da produže živote pacijenata.

Gliomi, kao što su astrocitom i ependimom su među najtežim oblicima raka za lečenje, a čak 60 odsto bolesnika umre u periodu od godinu dana.

Doktorka Elizabet Stol, koja je bila na čelu ovog istraživanja je rekla da većina ćelija u mozgu koristi šećer kao izvor energije i zato se smatralo da ćelije raka mozga funkcionišu na isti način.

SVI OVO RADIMO: Ako ovo radite ujutru posle pranja zuba, STVARATE KARIJES za 65% BRŽE nego bilo šta drugo!

Međutim, tokom istraživanja je dokazano da tumori mozga zapravo reaguju odnosno povećavaju se zbog masti, a ne šećera.

Kada su miševi sa tumorima na mozgu tretirani lekom koji se zove etomoksir, a koji je napravljen kako bi sprečio ćelije da apsorbuju masti, dokazano je da se rast raka usporio.

“Šezdeset godina smo verovali da je izvor energije svih tumora šećer, ali ispostavilo se, bar što se tiče tumora na mozgu da smo pogrešili“, rekla je doktorka Stol i dodala da je moguće da različite vrste tumora koriste različite izvore energije na isti način kao što to rade različiti delovi tela.

Posle ovog napitka PRED SPAVANJE svako jutro ćete čim ustanete TOTALNO ISPRAZNITI CREVA! (RECEPT)

Izvor: B92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *