Prestao je da JEDE MESO na 7 dana: NEOPISIVI REZULTATI su ga naterali da nastavi, nakon čega je usledilo OVO!

Nakon što se sav oznojen srušio na kauč i mučio se da prevari mesni odrezak, Nijal je konačno doneo odluku.

Muškarac po imenu Nijal Harbison, inače veliki gurman i obožavalac sve moguće hrane, doneo je tešku odluku – daprestane da jede meso tokom nedelju dana, kako bi video šta će se dogoditi sa njegovim telom.

Rezultatima je bio oduševljen!

Zato je odlučio da javno ispriča i kako je sve počelo, i zbog čega je doneo ovu odluku, i kakvo je njegovo celokupno iskustvo:

“Jedne večeri sam pojeo ogroman odrezak sa svim dodacima. Ono što se dogodilo nakon toga, događa se svima nama tako često – srušio sam se na kauč sav u znoju i nisam se dizao dva sata. Telo se borilo dok je varilo obrok.

IMAO je žute zube pune KAMENCA, a onda je ovom smesom od jednog sastojka za 1 dan IZBELEO ZUBE i SKINUO SAV KAMENAC! (RECEPT+SAVET)

To mi se uvek događalo nakon što sam jeo hamburgere, odreske i druge oblike crvenog mesa.

Odlučio sam da je vreme da isprobam nešto što sam izbegavao godinama – da uklonim meso iz svoje ishrane.Rekao sam sam sebi da ću probati na nedelju dana i videti da li ima koristi od toga. Nisam prestao da jedem samo ribu i morske plodove.

Jedna od glavnih prednosti života bez mesa jeste to što morate da ga zamenite sa više voća i povrća, što je odlično za telo! Počeo sam da primećujem da je nivo moje koncentracije veći, a da mi je struk sve tanji iz dana u dan. Telesna težina mi je ozbiljno padala!

Osim toga, glavne prednosti su iskakanje iz kreveta nakon buđenja sa energijom koju nisam osetio još od mladosti. Troškovi za hranu pali su drastično, kako u supermarketima tako i u restoranima. Mogu da budem aktivan odmah nakon jela, bez potrebe za odmorom. Moj san se poboljšao. Manje životinja će umreti ako zadržim ovakav način ishrane!

Niste ni svesni kakvu MOĆ ima TAMJAN: Kada budete videli šta sve može da vam uradi, odmah ćete ga upaliti! (SAVET)

Ali, tu su i nedostaci:

Teško je pronaći obrok koji je dobra alternativa mesu. Morate da budete dobri u kuvanju i vrlo inventivni. Ja još uvek ne znam da li baš nikad više neću jesti meso. To je velika odluka koja isključuje sve poslastice koje sam rado jeo – odreske, irski doručak, hamburgere…

Nastaviću sa ovakvim režimom ishrane još mesec dana, i izvestiću vas šta se dešava, a do tada vam savetujem da i vi probate, bar na nedelju dana. Pokušajte, nećete znati kako je to ako se ne usudite”, ispričao je Nijal.

Stvarno nećete verovati: Da li znate šta se nalazi u kesicama INSTANT KAFE?!

Izvor: 24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *