Popijte ovo ujutru na PRAZAN STOMAK i uveče pre spavanje, bićete šokirani koliko ćete SKINUTI u STOMAKU i koliko ćete tečnosti izbaciti! (RECEPT)

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka izazvao je globalno “ludilo”, naročito zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju samo reči hvale za ovu sjajnu kombinaciju!

Sastojci:

  • zeleni čaj
  • cimet
  • lovorov list

DIJETA VEKA: Jedite samo OVU namirnicu koju svi obožavate i skinućete 10 kg za 10 dana! (NAJBRŽA i NAJJEFTINIJA dijeta na svetu)

Priprema: 

Prokuvajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procedite.

Primena: 

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.

Uz tri šolje ovog čaja dnevno značajno ćete smršati, naročito na kritičnim tačkama tela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već posle 7 dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se nakon prve sedmice gubi u proseku 8 centimetra u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umerenomfizičkom aktivnošću.

Izvor: Avaz.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *