Pomešajte MASLINOVO ULJE i SO, nanesite na telo i MIRNI STE 5 GODINA! (RECEPT)

Osećate bol u kostima toliko da ne možete da zaspite. Boli vas vrat, ali nije zbog lošeg položaja tokom sna, već to postaje hronično.

Osteokondroza je bolna i praćena je osećajem nelagodnosti u vratu, ponekad može rezultirati gubitkom osećaja u rukama. Zbog toga, za okoštavanje vrata ima rešenje.

Potrebni su vam 10 kašika soli i 20 kapi ulja (maslinovog, suncokretovog), a reč je o masaži za koju je dovoljno da izdvojite svega 20 minuta dnevno. Mnogi predstavnici alternativne medicine obećavaju da posle ovakve masaže, bol nećete osećati narednih pet godina.

Uputstvo

Čak 80% BRŽE i JAČE deluje od LAKSATIVA: Pojedite ovaj DŽEM večeras pred spavanje ujutru ćete isprazniti skroz creva i tečnost iz tela! (RECEPT+SAVET)

Pomešajte sastojke u staklenu posudu i zatvoriti. Nakon nekoliko dana videćete svetlu smesu u tegli.

Primena

Lek svakog jutra umasirajte na bolno područje. U početku je potrebno masirati 2-3 minuta, a zatim povećati vreme za 2 -3 minuta dnevno dok ne dođete do 20 minuta masaže dnevno. Zatim obrišite vrat vlažnom krpom.

Nakon 10 dana lečenje će značajno poboljšati cirkulaciju krvi i samom masažom stimulisati regeneraciju hrskavice i koštanog tkiva. Osetićete olakšanje. Glavobolje će nestati, a vid i cirkulacija će se poboljšati, jer će se telo očistiti od toksina.

KETO DIJETA ili ČUDO: Do sada najbolja i najefikasnija u skidanju masti! Za 3 dana se vidi nenormalna razlika, a za MESEC dana imaćete novo telo! (PLAN+ISHRANA)

Izvor: BKTVNews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *