Tag Archives: zdrava koza

ČUDO OD KREME vraća vas 15 godina unazad: Za 72 sata ISPEGLALA BORE toliko da su rezultati ostavili dermatologe u neverici! (RECEPT+SAVET)

Doktor Džoš Aks jedan je od najčitanijih autora svetu na temu prirodne medicine, a danas vam donosimo njegov recept za prirodnu kremu koja uklanja bore oko očiju, a koji je podržala i nauka.

Zbog čistoće i sigurnosti, prirodna ulja se u kožu upijaju sigurno i efektno – pomažući koži na području oko očiju da zadrži vlagu i smanjujući primetnost bora. Kada se takva ulja pomešaju sa eteričnim uljima, služe kao prenosnik nutrijenata i hemijskih jedinjenja koja podstiču obnovu ćelija.

Doktor Aks osmislio je kremu koja radi baš to, a naš savet je da krenete odmah u nabavku sastojaka i počnete sa njenom primenom!

MOJA DIJETA: Srbin ovim tekstom uspeo da PODIGNE CEO REGION NA NOGE, skidao kilogram dnevno, NIKAD LAKŠOM DIJETOM!

Sastojci: 10 kapi eteričnog ulja tamjana, 30 ml aloje vera gela, 30 ml nerafinisanog shea putera, 30 ml nerafinisanog kokosovog ulja i pola kašičice vitamina E.

Priprema: Lagano otopite kokosovo ulje i shea maslac, dodajte ostale sastojke i dobro ih sjedinite. Čuvajte mešavinu u staklenoj posudi.

Primena: Svakog jutra i večeri mažite ovu domaću kremu na područje oko očiju.

Tajna lekovitosti kreme dr Aksa

– Eterično ulje tamjana moćan je adstringens, što znači da štiti ćelije kože. Može se koristiti za smanjivanje masnog sjaja kože, pora i prevenciju bora, a čak deluje i kao prirodni lifting. Može se primenjivati na bilo kom delu tela na kom je koža opuštena, kako što je stomak ili podbradak. Tamjan ima jako protivupalno delovanje.

Prestao je da JEDE MESO na 7 dana: NEOPISIVI REZULTATI su ga naterali da nastavi, nakon čega je usledilo OVO!

– Shea puter pomaže regeneraciju tkiva, omekšava kožu i smanjuje pojavu bora. The American Journal of Life Sciences objavio je kliničku studiju gde su kod 30 ispitanika smanjeni različiti znakovi starenja nakon redovne primene shea putera. U drugoj studiji, 49 ispitanika svakodnevno su 2 puta nanosili shea puter na kožu i otkriveno je da je preventivno delovao na starenje. Shea puter takođe podstiče i stvaranje kolagena, bitnog za čvrstinu i elastičnost kože.

Izvor: Atma.hr