Tag Archives: unistavanje kancera

Ovo je JEDINA BILJKA koja uništava ćelije RAKA one koje su IMUNE NA HEMOTERAPIJU! (RECEPT+SAVET)

Poznato je da što je rak napredniji, to je hemoterapija manje naprednija. Ali nova studija dokazuje upravo suprotan učinak ekstrakta semenki grožđa: što je rak napredniji, to bolje ekstrakt deluje u uništavanju. Povrh toga, studija takođe pokazuje da ekstrakt semenki grožđa cilja stanice raka koje su postale vrlo otporne na hemoterapiju, a pritom ne uništava zdrave stanice.

U svetlu ovog izvanrednog otkrića, evidentno je da su semenke grožđa najbolje u lečenju raka u kasnoj fazi nego što je to slučaj s lečenjem hemoterapijom. Ne samo da je potrebno sve manje i manje ekstrakta za ubijanje stanica raka, on je u mogućnosti delovati na stanice koje su postale otporne na lekove, što hemoterapiju čini beskorisnom.

NIJE ŠALA, OZBILJNO: Biljka koja leči 75% TUMORA za 15 dana! Istraživači tvrde da se NIJEDAN TUMOR NIJE VRATIO!

Istraživački tim je vršio svoje eksperimente na linijama kolorektalnog karcinoma koje predstavljaju sve faze bolesti. Iako je obično potrebno mnogo više kemoterapija da bi se uništile stanice raka u IV. stadiju za razliku od II. stadija, upravo je bilo suprotno s ekstraktom semenki. Molly Derry, doktorski kanditat iz laboratorija sa Sveučilišta u Coloradu, otkriva:

“Potrebno je manje od polovina koncentracije ekstrakta za suzbijanje rasta stanica i uništavanje 50% stanica u IV. stadiju, nego što je to bilo potrebno za postizanje sličnih rezultata u II. stadiju. Stanica raka debelog creva može imati više od 11.000 genetskih mutacija – razlike u odnosu na DNK kod zdravih stanica. Tradicionalne hemoterapije mogu ciljati određenu mutaciju, a kako rak napreduje više se mutacija događa. Ove promene mogu dovesti do otpornosti raka na hemoterapiju. Nasuprot tome, mnogi bioaktivni spojevi u ekstraktu semenki grožđa su u mogućnosti ciljati na više mutacija. Što je više mutacija raka, to je ekstrakt delotvorniji.”

Studija je provedena u Centru za rak Sveučilišta u Coloradu i objavljena je u časopisu “Cancer Letters”. Istraživanje je provedeno na staničnim kulturama raka debelog creva, a ne na živim bićima i ono je upravo ono za čim žudi moderna medicina. Ranija istraživanja su dokumentirala da semenke grožđa uništavaju rak, a ova studija je otkrila mogući način na koji se to događa.

Ekstrakt semenki grožđa delotvornije uništava stanice raka čak i u kasnim stadijima, bez uništavanja zdravih stanica.

ALARM: Najzad otkriveno; Ova hrana stvara KANCER, širi ćelije tumora i ubrzava njihovo razmnožavanje!

Znanstvenici misle da ekstrakt semenki grožđa uzrokuje oksidativni stres koji dovodi do programirane stanične smrti poznate kao apoptoza.

Molly Derry navodi:

“Već neko vreme znamo da bioaktivne materije iz semenki grožđa selektivno ciljaju mnoge vrste stanica raka. Ova studija pokazuje da mnoge mutacije, koje omogućuju da stanice raka debelog creva metastaziraju i preživljavaju tradicionalne terapije, ih čine posebno osetljivima na tretman s ekstraktom semenki grožđa.”

Studijama je utvrđeno da aktivni sastojak, resveratrol, koji se nalazi u semenkama i kožici grožđa, ima brojne pozitivne učinke na ljudski organizam. Već smo ga spominjali u tekstu “6 telesnih tkiva koji se mogu regenerirati putem ishrane”, gde smo naveli da obnavlja živce kao i hrskavice, zglobove i kralježnicu.

On takođe može:

ČUDO OD MELEMA: Za samo 7 dana TOTALNO obnavlja KOSTI, tetive i ligamente! Otklanja bol i reumu! (RECEPT)

Onemogućiti razmnožavanje malignih ćelija gušterače
Deluje zaštitno protiv nekoliko vrsta virusa, iako je sredstvo kojim se to postiže nepoznato. Delotvorna je kod herpes simplex 1 infekcije, Vvricelle zoster, humanog citomegalovirusa, Epstein-Barr virusa, enterovirusa tipa 71 (može uzrokovati paralizu, uključujući i srce)
Zaustavlja rast raka debelog creva
Leči tvrdokorne gljivične infekcije (Određene gljivične infekcije)
Štiti od Alchajmerove bolesti
Ima zaštitni efekat na kardiovaskularni sistem

Ranije istraživanje takoer potvrđuje moć semenki grožđa. Istraživači sa Sveučilišta u Kentuckyju proveli su istraživanje svojstva ekstrakta semenki grožđa. Otkrili su da ono aktivira smrt 76% stanica leukemije u roku od 24 sata, a koje su izložene ekstraktu u laboratorijskom eksperimentu. Njihovo istraživanje, objavljeno u glasilu Američkog udruženja za istraživanje raka, pokazalo je da ekstrakt semenki grožđa izaziva uništenje stanica leukemije “uključivanjem” proteina poznat kao JNK koji regulira uništavanje stanica raka.

Pogrešno je shvatanje da su tretmani moderne medicine jači i bolji. Svi možemo napraviti naš vlastiti izbor po pitanju zdravlja. Iako je za mnoge biljke dokazano da su lekovite i učinkovite za lečenje mnogih bolesti i stanja, medicinski svet i u ovom slučaju čeka proizvod izrađen iz semenki grožđa koji će zbog prerade i ekstraktovanja izgubiti svoja svojstva interakcije s drugim sastojcima, a upravo je ta interakcija sastojaka presudna jer međusobno deluju na pojačavanju korisnih svojstava i na poništavanju loših svojstava pojedinih sastojaka. Stoga je uvek dobro, ukoliko je to moguće, koristiti celovitu biljku ili neki njen deo, a studije koje dokazuju lekovitost nekog sastojka nam služe za to da se potvrdi lekovitost prirode koja se pobrinula da sve oko nas ima neku svrhu.

Izvor: Atma/ Matrix World / naturalnews.com