Tag Archives: snizen holesterol

Najbolji recept dokazano: Za 7 dana ćete imati NAJBOLJU krvnu sliku ikada! Totalno čišćenje od holesterola i svih vena i arterija!

Za ovaj napitak koji može da otčepiti arterije i smanjuje krvni pritisak i holesterol potrebni su vam sastojci koje već imate u kuhinji.

Zbog našeg načina života izloženi smo raznim stvarima koje mogu da izazovu različite zdravstvene probleme. Problemi s arterijama, problemi s visokim krvnim pritiskom i lošim holesterolom mogu da nestanu zahvaljujući ovom zadivljujućem piću.

Ovo je recept za napitak koji može da otčepi arterije i smanjuje krvni pritisak i holesterol.

Ova namirnica je za 60% štetnija od svih ostalih, jer stvara KANCER ćeliju za 48 sati!

Prednosti limuna

Limuni uništavaju nezdrave ostatke mirisa, posebno u frižideru. A pošto sadrži kalijum može da pomogne da se kontroliše krvni pritisak. Osim toga odlično deluju na mentalno zdravlje, a zahvaljujući limunu možete da povratite i energiju. Sok od limuna je diuretik, što znači da pomaže da se zaustavi zadržavanje vode i ispiru toksini u telu.
Voda s limunom pomaže da se smanje respiratorni problemi i omogućuje vam bolje disanje, smanjuje upale u disajnim putevima i inhibira produkciju sluzi. A isto tako možete da se oslobodite akni i mitesera.

Sok od limuna može da pomogne da se smanji zubobolja, a uklanja i toksine iz krvi, pa se ujedno bori protiv slobodnih radikala koji mogu da uzrokuju znakove starenja. Samo ga dodajte u vodu s malo meda.

Ovo je NAJSLABIJA krvna grupa: Osobe koje pripadaju ovoj grupi bolje da im teče VODA, jer su NEMOĆNI!

Prednosti peršuna

Peršun je bogat mnogim vitalnim vitaminima, uključujući vitamin C, B12, K i A. Peršun čuva vaš imuni sistem i leči nervni sistem. Pomaže da se izbaci višak tečnosti iz tela, i ubrzava rad bubrega. Međutim, biljka sadrži oksalate, koji mogu da uzrokuju probleme za one s postojećim oboljenjima bubrega i žučne kese. Redovna upotreba peršuna može da pomogne da se kontroliše krvni pritisak.

Folna kiselina u ovoj biljci je kao tonik za srce. Peršunovo eterično ulje, kada se masira u kožu, može da smanji gubitak kose. Ako koristite peršun svakodnevno osećaćete olakšanje od bolova u zglobovima. To je zato što biljka ima protivupalna svojstva. Peršunov čaj opušta ukočene mišiće i podstiče probavu.

Izvor: Dnevno.hr