Tag Archives: ruski naucnik

ISPITIVAO JE I USPEO da dokaže: Ovo je jedini lek koji može da izleči SVE VRSTE RAKA! (RECEPT+SAVET)

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog revolucionaran je lek kojim su na hiljade ljudi izlečeni od bolesti raka. “To je hrana za lečenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermenski.

Ovaj receprt čisti krvne sudove, leči srce, obnavlja imunološki sistem, čisti jetru i bubrege. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta, i dovodi do izečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore kako je reč o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka.

Sastojci

Dovoljna je OVA STVAR da vam kaže da vas napada KANCER! Ovo morate da znate i ne smete da IGNORIŠETE!

15 svežih zdravih (sa sjajnom korom) BIO limuna
12 glavica svežeg belog luka
1 kg pravog meda
400 g proklijalog žita
400 g svežeg orahovog jezgra

Priprema proklijale pšenice

400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Poslije 10-12 sati preko čiste krpe/gaze ocediti vodu i dobro oprati zrna pa iscediti kroz gazu.
U posudi ostaviti oceđenu pšenicu. Poslije 24 sata dobije se pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm.).

Priprema leka

RAK nikad nije prva bolest koja se javlja: GOTOVO UVEK mu prethodi OVAJ SINDROM!

Sameti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice belog luka. Sameti 5 limuna sa koricom, i sve zajedno izmešati. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mešati sa ostalom masom, dok smesa ne postane homogena. Dodati med i duže mešati sa drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana smesa je gotova za konzumiranje, dok sve postane kompaktno…

Doziranje

Ova hrana uzima se 30 minuta pre doručka, pre ručka, pre večere i pre spavanja.
Za lečenje raka – uzima se svaka 2 sata! Recept garantiuje zdravlje i dug život i izečenje od raka; čuva svežinu tela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlezda – koje održavaju telo zdravim, a dovodi i do izečenja od raka u potpunosti, piše zdravapriroda.com.

Izvor: Prirodajelijek