Tag Archives: najbolja dijeta

MOJA DIJETA: Srbin ovim tekstom uspeo da PODIGNE CEO REGION NA NOGE, skidao kilogram dnevno, NIKAD LAKŠOM DIJETOM!

Pročitajte tekst do kraja, obećavam da će vas naterati da najzad skinete kilograme već za nekoliko dana! Ovo je dokazano OBEĆANJE!

Posao mi je omogućio taj luksuz da se ugojim naglo 30 kilograma! Sve što sam u tom trenutku imao je depresija, pad samopouzdanja, konstantna nervoza i mržnja prema samom sebi!

Dovoljno je što sam jeo i osećao se loše! Zar se ne osećate tako i vi? Kad vam neko kaže, smanji uveče, izbaci večeru, a ti se onda najedeš do te večere ne bi ni nožem mogao da skineš to salo koje si napravio i proteklih par sati!

Da se ne vraćam ili da ne pominjem kako se neki sada osećaju ili misle slično kako sam ja nekada!

Bez motivacije i bilo kakve volje palo mi je na pamet, ajde jedan dan da jedem određene namirnice i možda se motivišem, možda se nešto promeni!

Jer ako nešto uradim, nešto će se desiti, logično…

Ovaj napitak samo ako se popije UJUTRU NA PRAZAN STOMAK, sprečava gojenje, ubrzava metabolizam i skida masti tokom narednih 12 sati! (RECEPT+SAVET)

Taj jedan dan sam skupio sve što sam mogao da pročitam i nađem na internetu što bi moglo da mi pomogne da prođem kroz taj dan što je bezbolnije moguće! Ipak nije bitka kad se trenira, pravi izazov je u kuhinji realno!

Od silnog čitanja znao sam da hleb, šećer itd goje ali kako da izdržim jedan dan samo sa ostalom hranom!

Jednostavno, uzeo sam od svih zdravih namirnica i onih koje manje goje, koje ubrzavaju metabolizam i skidaju mast, uzeo sam i napravio listu od 10 namirnica koje bih mogao da jedem i koje mi se sviđaju , a da su pritom zdrave i dijetalne!

Naravno, volim meso, volim voće, volim povrće, ali najviše volim brašno i šećer, ta kategorija je moj život!

Ali nema je tog dana, pa nije toliko teško jedan dan! Da li verujete da je taj jedan dan uradio ono zbog čega sam ja skinuo 28 kilograma i nabacio pločice za svega 90 dana! Ne prodajem priču, nisam trener i nemam preparate koji će uz ovaj tekst ići na akciju pa ćete smršati uz njih brže, NE! 

Za tih 90 dana, sam jeo sve, ali sam sebe ograničio na 3 dana dijete jedan dan sloboda!

Ova jedna vežba menja 1000 trbušnjaka: Personalni trener je u programu za 7 dana za samo 10 minuta dnevno, napravio TRNASFORMACIJU o kojoj priča svet! (TRENING+SAVET)

Od voća volim limun, jagode i grejp, to ću jesti u prepodnevnim časovima!

Jaja volim pržena, jeo sam za doručak, 3 belanca i jedno žumance!

Meso sam jeo za ručak, samo ispečem ili ispržim belo meso ili neko drugo meso, nisam pohovao naravno i ne pliva u ulju!

Kad god ogladnim popijem vodu i grickam semenke bundeve jer njih najviše volim!

Salate sam jeo sve, sve što je zeleno sam jeo! Naravno znam da skrobna hrana goji i nju nisam dirao ta 3 dana dijete, ali već četvrti mi je isao pirinač uz meso!

Večera mi je uvek bila semenke i limunada! Ne znam zašto ali kad god ustanem prepolivim se! Kao da sam trčao u snu!

Jedna doktorka mi je rekla da mogu da skuvam šerpu vode i ubacim vezu peršuna u nju, da ću tako izbacivati tečnost iz tela kao lud! Nije pogrešila ovo me je preporodilo!

Hleb sam jeo taj četvrti dan, ujutru 2 tosta pojedem sa jajima i slaninom! Bez problema, bez griže savesti!

Ako vam kažem da sam uz čisto meso, ribu iz konzerve zeleno povrće, salate, limunadu i semenke skidao minumum pola kilograma svaki dan, a nekada i po 2 kg, da li biste mi verovali!???

Sve sam skoro jeo čak i kolače taj dan 4, ali sve je kompenzacija! Držao sam se dijete 3 dana, četvrti uzmem i jedem do 6 malo hleba, parče kolača, pirinač, uveče opet semenke i limunadu!

AKO OVO NE PROBATE nemojte onda ništa: Skinite obim stomaka u toku noći do 2.5 cm! (RECEPT+TRIK)

Nisam u početku trenirao i skidao sam svaki dan kilažu, naravno da sam treningom ubrzao i nabacio mišićnu masu, ali poenta je da nije neophodno trenirati, možete da prošetate jer je zdravo ali nije bitno da se ubijate od treninga ako vas mrzi! Ali meni je za 7 dana sama volja tražila da i treniram iako nisam imao potrebe!

POENTA MOG USPEHA JE da ako nešto pametno ili korisno uradimo, korisno će i da se desi, hoću da vam objasnim da je meni jedan dan promenio život, zašto mislite da vama neće! Što se vi ili neko drugi razlikuje od mene, isti smo, samo ja sada gledam na kilograme kao sitnicu i smejem se kada trebam da smršam, a vama je to glavna barijera u glavi!

Ako vam kažem da ako krenete sutra i uradite kako sam vam rekao, bez sumnje ćete izgubiti kilogram prekosutra lagano i videćete odmah razliku!

Evo ustanite skuvajte šerpu vode sa peršunom, popijte 3 čaše, pa onda uzmite jaja, ili ribu iz konzerve, kajgana sa pečurkama i sirom, za ručak meso neko obarite , ispecite, pržite na malo ulja, grickajte semenke, popijte limunadu, semenke grickajte koliko hoćete jer su mene spasile kad god sam bio gladan, pojedite uveče opet meso ili salatu neku zelenu!

Uzela je ALU-FOLIJU sipala smesu u nju i stavila na ZUBE, nakon 2 sata joj se promenio život! (UPUTSTVO)

Mislim da bi to bilo to, ako posle svega ne pokušate barem onda za vas nema leka iskreno, JEDAN POKUŠAJ, samo JEDNA ŠANSA verujte mi promeniće vam život za JEDAN DAN!

Srećno, za sva pitanja tu sam za vas, ovaj tekst je samo obična pomoć i motivacija koju ja nisam imao, želim da je vi imate, jer je tu i moguća je ODMAH!

Izvor: Kako-smršati! Autor: N.G