OVO SU 3 NAJGORA DORUČKA: Ako ih pojedete ujutru ceo dan će vam biti blokiran metabolizam, čak će vas i zdrava hrana POSLE OVE GOJITI! (SAVET+OPREZ)

Doručak je najzdraviji obrok u danu. S njima pokrećemo organizam i pripremamo ga za naporne sate koji su pred njim. Želite li dan započeti ukusno i zdravo i telu pružite energiju, izbegavajte ove tri vrste doručka.

Ovakve vrste doručka će vam usporiti metabolizam i naraviti problem tokom celog dana, čak i da do kraja dana jedete zdravo nećete uticati preterano na krajnji ishod, a to je GOJENJE! Razlog tome je što će vam ova hrana usporiti metabolizam totalno tokom narednih 12 sati i napraviti vam veliki problem!

Pritom izaziva razne infekcije creva i stvara vam kiselinu, čak i tera već svarenu hranu da vam se vraća, što je možda najgore od svega!

1. Voćni sokovi i jogurti

Iako na njima piše kako su sto posto prirodni, kupovni voćni sokovi prepuni su šećera i aditiva. Ovakav napitak na prazan stomak trenutno će vam dati energije, ali vam je i vrlo brzo oduzeti. Isto tako, kupovni sokovi nemaju veliku nutritivnu vrednost. 

Radije posegnite za pravim voćem koje sadrži i vlakna potrebna za regulaciju probave i obogatite ga činijom žitarica. Isto važi i za voćne jogurte tako da radije odaberite nezaslađeni probiotik pojačan kriškom prepečenog hleba i marmelade.

NOVA LIMUNADA DIJETA ili VELIKI ČISTAČ: Ovakva kiselost će vam uništiti salo i skinuti za 12 dana 9 kg! (PLAN+TRIK)

2. Pekarski proizvodi

Peciva, krofne i ukusni smotuljci od testa koje kupujemo u pekari vrlo su ukusni i zasitni, ali isto tako ovi proizvodi često sadrže velike količine aditiva, soli i šećera što i nije dobra kombinacija za početak dana.

Slana peciva zadržavaju vodu u organizmu, a lisnato testo je masno, teško varljivo i siromašno nutritivnim vrednostima koja su vašem organizmu preko potrebna za normalan rad. Volite li ujutru pojesti pecivo, odaberite ono od celih žitarica pa ga začinite mlečnim namazom ili maslacem i marmeladom.

3. ‘Zidarski’ doručak

KETO DIJETA ili ČUDO: Do sada najbolja i najefikasnija u skidanju masti! Za 3 dana se vidi nenormalna razlika, a za MESEC dana imaćete novo telo! (PLAN+ISHRANA)

Zidarski doručak podrazumeva masnu, tešku i kaloričnu hranu poput pečenih jaja, beli hleb ili masne salame začinjene majonezom ili sličnim namazima. Osim ako ne radite teški fizički posao, ovakav doručak vašem telu zaista nije potreban i ono će ga dugo i teško variti.

Velike količine nezdravih masnoća završiće u obliku masnog tkiva, a vaš organizam neće dobiti sve vitamine, minerale i vlakna koja su mu potrebna. Volite li ujutro pojesti jaje, najbolje bi ga bilo skuvati i kombinovati uz krišku prepečenog hleba i čaj.

Izvor: Zadovoljna, Kako-smršati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *