Ovaj recept će vas POTPUNO ZAŠTITI od SPOLJNIH TUMORA ovog leta: Dovoljno je da ga popijete jednom u 7 dana i SAČUVANI STE! (RECEPT)

Ove prirodne lekove možete slobodno da primenjujete uz standardnu terapiju koju vam je prepisao doktor.

Koju god vrstu tumora da čovek ima, najvažnije od svega je da mu je imunitet jak.

Benigni tumori mogu biti koštani, meki vodeni, površinski ili unutrašnji. Neki su operativni, neki ne. Nekima smetaju, nekima ne. Najbitnije je da ne rastu, to jest, da se ne šire i uvećavaju.

Ovo su tri najefikasnija prirodna načina za sprečavanje njihovog rasta.

Ova namirnica je za 60% štetnija od svih ostalih, jer stvara KANCER ćeliju za 48 sati!

Glina

Glina može da se kupi u svakoj apoteci. Vrlo je delotvorna na svim vrstama spoljnih izraslinakoje su definisane kao benigni tumori. Korišćenje je vrlo prosto, ali je zaista potrebno biti uporan.

Na čistu gazu stavite dva prsta debeo sloj gline koju ste pre toga razmutili sa vodom i doveli je na gustinu, recimo, pavlake. Takve obloge stavljajte najmanje tri nedelje svako veče pred spavanje na problematično mesto. Ujutro će glina biti suva, a mesto nemojte ispirati vodom niti kvasiti dok tretman traje, već ga samoobrišite, blago istrljajte suvom krpom da biste skinuli ostatke gline. Posle tri nedelje pauzirajte nedelju dana, pa ponovite proceduru.

Krompir

Izrendati jedan kilogram neprskanog krompira, procediti ga kroz sterilnu gazu (malo pomalo, ne sve odjednom) ustaklenu teglu koju ste pre toga sterilisali na pari. U taj sok stavite pola kilograma meda i pola kilograma sitnog bibera. Zamotajte u krpu i ostavite na tamno mesto da odstoji jedan dan. Teglu pre upotrebe protresite, izmućkajte, pa jednu kašiku smeše stavite na gazu i previjte problematično mesto. Prespavajte sa tim.

Teglu držite u frižideru.Ovaj tretman nema vremensko ograničenje, dakle po ovom receptu možete obloge spremati dokle god mislite da vam je potrebno. Najbolje rezultate daje kod mekanih i vodenih izraslina.

Dovoljna je OVA STVAR da vam kaže da vas napada KANCER! Ovo morate da znate i ne smete da IGNORIŠETE!

Bundeva

Zdravu neprskanu bundevu srednje veličine dobro operite, isecite na što sitnije komade i kuvajte je dok se ne pretvori u kašu. Kašu ohladite i u nju sipajte jedan kilogram crnog brašna. Sve izmešajte, stavite u čistu teglu.Ovim postupkom nastaje smeša nalik masti, kojom bi trebalo da mažete obolelo mesto barem tri puta dnevno. Delotvorna je prevshodno kod kod unutrašnjih izraslina na mekim tkivima (jajnici, materica, grlo, stomak…).

Izvor: Kućnilekar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *