OVAJ KUVANI NAPITAK MENJA CELU DIJETU: Izvlači vodu iz nogu, bokova i stomaka, a pravi se od SAMO JEDNE namirnice! (RECEPT)

Koliko puta ste krenuli sa dijetom i sve ide po planu, zdravo se hranite izbacili ste štetnu hranu, smanjili onu koja goji, ali kilaže nikako ne spada!

Jedan od razloga može da bude vaše telo koje ne izbacuje tečnost i masti kroz istu!

Prema studiji obavljenoj na univerzitetu u Sinsinatiju na 400 studenata koji su imali problem sa skidanjem kilograma ispostavilo se da je najveći problem bila voda koja im se zadržava u predelu stomaka i nogu!

Neki su uspeli da uz pomoć ovog kuvanog napitka izbace i 4 kilograma tečnosti za 4 dana!

Za dijetu OVOG SRBINA se raspituje ceo svet: PRVO SE UGOJIO, a onda je za 50 dana smršao 22.5 kg i dokazao da sve može! (PLAN+SAVET)

Zbog zadržavanja vode izgledate otečenije i nadutije što uzrokuje i sporije mršavljenje kao i izgled kao da ste natekli!

Obično se voda zadržava u predelu stomaka i nogu kao i bokova! Ali zašto se voda zadržava baš tu i kako da je izbacimo!

Jedan od najčešćih problema je verovali ili ne to što pijete manje vode!

Ukoliko telu date 5 čaša vode dnevno, koliko prosečan čovek u našoj zemlji unese, telo onda šalje te signale mozgu i ceo organizam zna da ćete uneti samo toliko vode te istu zadržava za sebe i skladišti je u telu kako bi opstalo!

Ukoliko pijete više od 3 litra vode dnevno, telo izbacuje tu vodu i uzima novu i vrti u krug, samim tim vam doprema minerale i vitamine kroz vodu kao i višak kiseonika i bolji rad celog organizma!

RECEPT:

E SADA ONO NAJBITNIJE: Ovaj kuvani napitak to radi skoro 3 puta bolje od vode! 

IMAO je žute zube pune KAMENCA, a onda je ovom smesom od jednog sastojka za 1 dan IZBELEO ZUBE i SKINUO SAV KAMENAC! (RECEPT+SAVET)

Verovali ili ne to je PERŠUN! Ukoliko uzmete jednu šerpu punu vode i u nju stavite jednu vezu peršuna i skuvate je, napravićete ultimativni napitak za izbacivanje tečnosti! Da bi još više tečnosti izašlo iz vašeg tela, pazite tokom dana samo na SO! SO zadržava vodu u telu pogotovu u donjem delu tela gde realno ne biste voleli da imate višak vode, što zbog zdravlja tako i zbog izgleda!

Pred spavanje dve šolje ovog napitka će napraviti pravi bum u vašem telu, ali ukoliko ga budete pili s vremena na vreme i tokom dana, napravićete dobitnu kombinaciju koja će vas bukvalno spasiti!

Pokušajte da spavate i 7-8 sati, to će isto jako pomoći i možete slobodno da uživate u skidanju kilaže i lepšem izgledu bez nekih prevelikih odricanja i preteranih treniranja!

Pokušajte još večeras, verujte nam, nećete se pokajati! Živeli

Ovo je zvanično NAJNEZDRAVIJA namirnica na planeti: Najgore od svega je što je svi barem JEDNOM DNEVNO jedemo! NIJE SLATKIŠ

Izvor: Kako-smršati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *