Otac uzdrmao javnost, FARMACEUTI ĆUTE: Ovako sam izlečio svog sina od NAJOPASNIJE bolesti današnjice!

Šumejker tvrdi da je Džošua nakon MMR vakcine zaboravio gomilu reči i prestao da se odaziva na svoje ime.

Inženjer Skot Šumejker objavio je na internetu snimak pod naslovom “Prva godina ubrzanog oporavka deteta sa autizmom”, na kom se vidi njegov sin Džošua, star 3 godine i 2 meseca, u uznapredovalom autističnom stanjunakon niza vakcina koje sadrže živu.

OVOG TRENUTKA VAM 8 kg OTPADA leži u crevima: Izbacite ih do ujutru, jer će vam stvoriti najtežu bolest! (RECEPT)

Šumejker tvrdi da je Džošua nakon MMR vakcine zaboravio gomilu reči i prestao da se odaziva na svoje ime. Nije više bio zainteresovan da se igra sa igračkama, samo da ih ređa u redove. Povraćao je svakodnevno, nekad i do 3-4 puta.

Onda je njegov otac odlučio da nešto preduzme – započeo je tretman lečenja trovanja teškim metalima i tvrdi da su se značajni rezultati mogli primetiti odmah.

Terapija helacije je strogo medicinska procedura koja podrazumeva primenu helirajućih agenasa za uklanjanje teških metala iz organizma. Terapija helacije ima dugu istoriju primene u kliničkoj toksikologiji, a smatra se da se pojavila tridesetih godina prošlog veka kada je nemački hemičar Ferdinand Munc prvi put sintetisaoetilendiaminotetraacetatnu kiselinu (EDTA). Ova terapija je ujedno služila i kao protivotrov za levisit, hemijsko oružje na bazi arsenika.

Hemičari su otkrili da je EDTA prilično efikasna za lečenje trovanja olovom. Nakon Drugog svetskog rata, počela je da se primenjuje za lečenje radnika koji su farbali brodove farbama na bazi olova.

Skot Šumejker je o izlečenju svog sina rekao da je to najneverovatnija stvar koju je imao prilike da vidi i da je zato odlučio da podeli istinu sa svima onima koji nisu informisani o autizmu.

NEĆETE VEROVATI KOJA NAMIRNICA JE NA LISTI: Ovo su zvanično najkancerogenije namirnice u Srbiji! (LISTA)

On tvrdi da je njegov sin dokaz da dete sa autizmom može da se oporavi za kratak vremenski period.

Izvor: Webtribune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *