OČISTITE CREVA ZA SAMO 24 sata: Ako samo jedan obrok ujutru zamenite OVOM SALATOM izbacićete sve iz creva i imaćete ravniji stomak za 1 dan!

Ovu salatu s razlogom zovu metla jer čisti telo od toksina i masnoće!

Salata „Metla“ (ili kako ja još nazivaju „Četka“) uživa veliku popularnost već nekoliko godina zaredom. Možda ne izgleda lepo i egzotično, ali ona jedragocenost za one koji žele očistiti svoj organizam i smršati. U čemu je njena tajna?

Osnovne komponente salate (povrće i zelen) koje obogaćuju organizam vitaminima i mineralima, ispunjene su vlaknima i pektinom. Zahvaljujući tome, ovo zdravo jelo doprinosi efikasnom čišćenju creva. Samim time, zbog izbacivanja fekalnih naslaga umanjuje se i telesna težina.

EKSTREMNA DETOKSIKACIJA: Evo kako da uradite PRIRODNO klistiranje i da za 3 dana izbacite i očistite creva i telo izbacivanjem 10 kg OTROVA!

Ali, to još nije sve: kako su neki sastojci ove salate niskokalorični, zamenivši ovom salatom jedan obrok (recimo večeru), možemo se osloboditi masnih naslaga. Na taj način, rezultat konzumiranja ukusne i korisne salate, jesteočišćen organizam i korigovana telesna težina.

Postoji nekoliko recepata pripreme ove salate. Upoznaćemo vas sa klasičnim receptom.

Za njenu pripremu biće potrebno: kupus, cvekla, šargarepa, zelen, limunov sok, ulje.

Priprema: Narendajte kupus, cveklu i šargarepu u odnosu: 3:1:1. Dodajte začinsko bilje po svom ukusu (mirođija, peršun, celer). Izgnječite povrće da pusti sok. Dodajte malo limunovog soka. Po želji, za postizanje pikantnosti, salati možete dodati izgnječen čen belog luka. Začinite manjom količinom biljnog ulja (posebno se preporučuje laneno ili maslinovo).

MORATE UJUTRU DA PROBATE: Dijeta koja je pobedila sve granice, ZA 24h SKIDATE GARANTOVANO 3 kg!

Salatu je nepotrebno soliti. Ako se ne možete odreći slankastog ukusa, koristite soja sos, koji sadrži popriličnu količinu soli i poboljšava ukus hrane, a ima visoko nutritivne vrednosti i nije štetan po zdravlje.

Imajte na umu: kod niske kiselosti želuca bolje je koristiti kiseli kupus.

Izvor: Uspesnazena.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *