NOVA LIMUNADA DIJETA ili VELIKI ČISTAČ: Ovakva kiselost će vam uništiti salo i skinuti za 12 dana 9 kg! (PLAN+TRIK)

Limunida dijeta ili veliki čistač, skida jako brzo kilograme, ubrzava metabolizam, jača imunitet i EKSTREMNO ČISTI CEO OGRANIZAM!

Limunada se priprema na sledeći način: u posudu sa dve litre tople ključale vode iscediti sok od tri limuna, dodati 10 do 14 kašika javorovog sirupa i pola kašičice ljute aleve paprike, i promešati.

Kad god osetite glad trebate da uzmete male gutljaje tokom celog dana, kad god osetite potrebu.

Čarolija ove dijete je što u receptu imate LIMUN, koji napada masti bolje od bilo koje druge namirnice i bilo kod citrusa!

JAVOROV SIRUP koji je jako zdrav ima zdrave kalorije i dodaće vam kalorija malo kako biste izdržali što duže, i ALEVA PAPRIKA koja će vam ubrzati metabolizam DUPLO!

Druga pića koje unosite tokom dana, uključujući slanu vodu (na vrh noža soli u 2 dl mlake vode) i zeleni čaj će pomoći da se poveća izbacivanje toksina iz tela.

Da bi obezbedili telu potrebnu energiju, dnevno treba popiti 8-12 čaša limunade, što je oko 800-1200 kalorija.

U limunada dijeti (Velikom čistaču) je neophodno postepen “ulazak” u dijetu. Tri dana pre nego što počnete dijetu, zamenite sve polugotove proizvode, kao i meso sa svežim voćem i povrćem. Dva dana pre početka dijete je neophodno da samo unosite tečnu hranu, a dan pre dijete – po ceo dan se pije samo sveže ceđeni sok od pomorandže (najmanje 2 litre dnevno).

Prednosti:

 • Čišćenje organizma od svih toksina.
 • Ubrzan gubitak težine.
 • Poboljšanje stanja kože.
 • Posle limunada dijete, javiće vam se neverovatni izlivi energije i vitalnost.
 • Olakšanje i pročišćenje organizma kod hroničnih bolesti.

PAŽNJA: Limunada dijeta je apsolutno kontraindikovana za ljude sa visokom kiselošću želuca i ljude koji pate od peptičkog ulkusa (čira na dvanestercu).

2 thoughts on “NOVA LIMUNADA DIJETA ili VELIKI ČISTAČ: Ovakva kiselost će vam uništiti salo i skinuti za 12 dana 9 kg! (PLAN+TRIK)

  1. Kako-smrsati.com Post author

   Poštovani, trebalo bi da dodate prirodan zaslađivač kao što je stevia, ili da sipate nekoliko kašika meda za dijabetičare!

   S poštovanje vaš fitness portal, Kako-smrsati.com

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *