NEVIĐEN REZULTAT: Popijte večeras OVO alkoholno piće 2 sata pre spavanja, osušiće vas ujutru, za 1 kg i 1 cm u struku i nogama! (SAVET)

Sigurno ste videli puno preparata koje morate da popijete pred ručak, pred obrok pred doručak, na prazan stomak, pred spavanje itd. 

Ovo nije napitak, zapravo ovo je alkoholno piće koje izvlači vodu u toku noći zbog suvoće pića i ustajete ujutru sa 1 kg manje i 1 cm tanjim stomakom!

Verovali ili ne sve što trebate da uradite je da popijete crno ili crveno suvo vino!

Ovo PIĆE NAJVIŠE UBRZAVA STARENJE: Zbog njega ćete ostariti 3 puta brže, a trenutno izgledate 5 godina starije ako ga pijete!

Ali ne samo to, možete popiti i polusuvom ali gledajte da se ipak držite i crnog suvog jer ostala vina su uglavnom sa većim sadržajem šećera, a to vam neće izvući vodu!

Inače ako mesto večere popijete između 200 i 400 mililitra crnog suvog vina tokom noći će vam se izvlačiti voda iz tela, a ujedno ćete sagorevati masti! Test koji je sproveden na 120 ispitanika je dao neverovatne rezultate

Prva ekipa je pila napitke za mršavljenje sa reklama, dok je druga ekipa pila vino crno! Nakon nedelju dana prva ekipa je ostala na istoj kilaži, dok je ekipa koja je pila crno vino izgubila u proseku po svakom ispitaniku 2.5 kg bez odricanja od hrane u toku dana, samo zamena za kasni obrok!

Recimo da ste doručkovali, užinali, ručali i opet užinu pojeli oko 6-7 sati popodne, negde oko 9 popijte vino i lezite da spavate!

NAPOMENA: Što duže spavate to ćete više izgubiti! Ako ne verujete, probajte samo jednom, bićete iznenađeni do granice čuđenja!

Evo kako da skinete ČISTU MAST, a da ne izgubite MIŠIĆ i SNAGU, i da ne ostanete “MLOHAVI”! (PLAN u 10 kratkih tačaka)

ŽIVELI!

Izvor: Kako-smršati

One thought on “NEVIĐEN REZULTAT: Popijte večeras OVO alkoholno piće 2 sata pre spavanja, osušiće vas ujutru, za 1 kg i 1 cm u struku i nogama! (SAVET)

  1. Sta te boli.........

    Ej, aj, znaci na sebi sam proverio, ne jedi posle 5 sati popodne, pij sav alkohol koji mozes urnisi jetru, je*i joj sve majke koje ima i koje nema…. i sutra imas kilo manje, ako nemas znaci da se ili nisi fizicki aktivirao tokom dana ili si unosio 2-3 kg hrane tokom dana, nadji svoj balans i zaje*i ove sto reklamiraju vina….ja pijem pivo i nikom nista…..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *