NAPRAVILI SU ČUDO: Ova 2 sastojka stavite u kafu, posle prvog gutljaja osetićete vatru koja SKIDA MASTI i UBRZAVA METABOLIZAM tokom 12 sati! (RECEPT+SAVET)

Jutarnja kafa je ritual bez kojeg ne možete da zamislite dan? Onda ćete ovaj recept sigurno hteti da isprobate. U pitanju je dodatak koji će vašu kafu učiniti ukusnijom i pomoći će vam da se oslobodite suvišnih kilograma.

Znate da su kafa i mleko jedno od najgorih kombinacija! Da, dobro ste čuli!

Ali evo kombinacije koju ćete iskreno više voleti od kafe sa mlekom i šećerom!

Ova kafa je svakodnevni napitak, jednog od najvećih ratnika protiv sala! Kako svaki dan pije kafu kao i većina nas, odlučio se da pored toga što svaki dan pravi dijete i nutritivne planove za mnogo ljudi, napravi kafu koja će zausta skidati masti i pored svega ubrzati metabolizam za ceo dokle god ste u budnom stanju, što je zaista neverovatno!

Studia ispitivanja koja je rađena na američkom univerzitetu pokazuje da oni koji su pili ovakvu kafu ujutru skinuli su za mesec dana 5 kilograma, u odnosu na one koji su pili kafu sa mlekom i skinuli od 0.3 do 0.6 kg!

Potrebno je: – 3/4 šolje kokosovog ulja,- 1/2 šolje meda,- 1 kašika cimeta,- 1 kašika kakaa (opciono).

Način pripreme: Sjedinite sve sastojke i mešajte dok se sve lepo ne ujednači. Prespite u čistu staklenu posudu sa poklopcem.

Sutra ujutru kada skuvate šolju svoje omiljene kafe, dodajte jednu do dve kašičice smese u kafu dok je još vruća. Mešajte oko pet sekundi i možete da uživate!

Ova mešavina će podstaći vaš metabolizam, i samim tim pomoći u gubitku suvišnih kilograma, a i vaša kafa će imati sjajan ukus. Probajte i ubrzo ćete primetiti razliku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *