NAJMOĆNIJI LEK protiv OTICANJA butina, listova i stomaka: Splasnuće vam noge bukvalno posle 2 sata konzumiranja, ukoliko ga popijete pred spavanje, ujutru ćete se ČUDITI REZULTATOM! (RECEPT)

Oticanje nogu može nastati iz različitih razloga: vrućina, problemi sa krvnim sudovima, poremećaj rada bubrega, trudnoća, srčana insufijencija, hormonski poremećaji…

Ovaj problem ne treba uzimati olako, a najbolje je odmah se konsultovati sa lekarem da se utvrdi šta je konkretno dovelo do oticanja donjih ekstremiteta.

Narodna medicina raspolaže širokim arsenalom različitih sredstava protiv otoka, ali, najverovatnije, najefikasnije od njih je – odvar peršuna koji efikasno izbacuje suvišnu tečnost iz organizma.

Prirodni diuretik kod otoka nogu:

Uzmite i MIRIŠITE OVU BILJKU svako veče pred spavanje, dokazano poboljšava memoriju i pamćenje za 45% već posle jedne noći!

Da biste pripremili odvar od peršuna za uklanjanje otoka, biće potrebna i sveža zelen i sam koren, odnosno cela biljka.

Dobro operite i sameljite ceo peršun na mašini za mlevenje mesa, ili isitnite na drugi, za vas pogodan način. Stavite smesu u termos, prelijte sa 500 ml ključale vode. Ostavite da odstoji preko noći. Ujutro procedite. To je količina odvara koju ćete, pijući po trećinu,  popiti u toku dana.

Odvar se pije 2 dana uzastopno (za sutra pripremite novi odvar). Nakon toga napravite pauzu 3 dana i ponovo pripremajte i pijte odvar 2 dana.

Ovaj napitak zvani INFUZIJA USPAVLJUJE brže nego 3 JAKE TABLETE za spavanje! (RECEPT)

Već nakon prva 2 dana, primetićete značajno smanjenje otoka u nogama i moći ćete, sa lakoćom, obuti svoje omiljene cipele!

Izvor: Uspesnazena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *