NAJJAČA KOMBINACIJA: Posle dugog testiranja kombinacije biljaka, od ove 3 namirnice se dobija NAJJAČI SAGOREVAČ masti, koji je nakon konzumiranja topi 48 sati! (RECEPT)

Čudotvorni napitak za mršavljenje od samo tri sastojka zaludeo je internet zajednicu.

Za čaj za mršavljenje koji topi masne naslage i ubrzava metabolizam potrebni su vam samo zeleni čaj, lovorov list i cimet. Ova tri prirodna sastojka poznati su kao korisni u borbi protiv suvišnih kilograma i kada se odvojeno koriste, a smatra se da su prednosti koje imaju kada se koriste u zajedničkoj kombinaciji, još i veće.

Poenta je da deluju na masti u telu tokom celih 48 sati, ali u raznim segmentima, na metabolizam ubzavanje, na sagorevanje čiste masti i na oslobađanje toksina!

MOJA DIJETA: Srbin ovim tekstom uspeo da PODIGNE CEO REGION NA NOGE, skidao kilogram dnevno, NIKAD LAKŠOM DIJETOM!

Priprema:

Skuvajte 800 ml vode, pa u nju dodajte tri lista lovora, zatim štapić cimeta ili pola kašičice cimeta u prahu, i u to dodajte jednu veliku kašiku zelenog čaja. Preporuka je da se koristi zeleni čaj u rinfuzu, a ne u kesicama. Ostavite da odstoji 15 minuta, procedite i napitak je spreman.

Pijte ga ujutru, na prazan žaludac. Popijte jednu šoljicu čaja pre doručka i pre jutarnje kafe, sledeću šoljicu posle doručka, a treću neposredno pre spavanja.

Čak 80% BRŽE i JAČE deluje od LAKSATIVA: Pojedite ovaj DŽEM večeras pred spavanje ujutru ćete isprazniti skroz creva i tečnost iz tela! (RECEPT+SAVET)

Osim toga, kako bi postigli najbolji rezultat malo popravite i ishranu, izbacite slatkiše i povremeno vežbajte. U svakom slučaju, ako i ne izgubite centimetre u struku, bokovima i zadnjici, sigurno ćete izbaciti toksine iz tela, imati više energije i osećati se bolje.

Izvor: 24sata.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *