MAGNET: Ako jedete ovu namirnicu, komarci će jesti SAMO VAS!

Svi imamo tog jednog prijatelja koji se, jadničak, čim izađemo na kej češe i kune i komarce i vrućinu i tri kolena svojih bivših unazad. Ako ste vi taj jadničak – nauka ima objašnjenje zašto!

Gnusne male krvopije svima mogu da upropaste veče, ali ako ste se ikada zapitali zašto neki ljudi imaju tri plika, a drugi završe kao jastuče za igle odgovor je jednostavan. I bolan.

NEĆETE VEROVATI KOJA NAMIRNICA JE NA LISTI: Ovo su zvanično najkancerogenije namirnice u Srbiji! (LISTA)

Komarci duplo češće ujedaju ljude koji imaju A+ krvnu grupu nego što ručkaju one sa drugim krvnim grupama. Najmanje gotive ukus B krvne grupe.

To možda ne možete da promenite, ali nešto ipak možete – vaš meni.

Ono što jedete uticaće na to koliko jedu vas.

Kada uzmete pljeskavicu i u nju natrpate kajmak ili pavlaku kao da ste dali signal svim komarcima oko sebe da ste podgrejana večera.

ČAJ KOJI JE IZAZVAO ZA 24 sata GLOBALNO LUDILO: Daje momentalne rezultate, za dan skida 1 cm, za nedelju dana čak 8cm u struku! (RECEPT)

Pored znoja, na vašoj koži se nakon mlečnih proizvoda luči i mlečna kiselina. Komarci mogu da je osete, a ona im je posebna poslastica.

Posebno obratite pažnju da ne jedete neki punomasni sir, soju ili jogurt, inače ima da se češete do leta gospodnjeg 2017. godine.

Smrt svrabu, živeli šortsevi!

Izvor: 24sara.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *