LJUDI SE ČUDE I KRSTE zbog ove metode: Japanac pronašao način da SKINETE dnevno POLA CM u struku, samo uz PEŠKIR i ležanje! (VIDEO)

Ovaj JAPANAC se obogatio od ovog izuma, preko 5 miliona prodatih knjiga za kratak period! Sve zbog jedne metode gde ne vežbate samo ležite i gubite kilograme.

Dva ispitanika koja su pokušala sa ovom metodom, kao što možete videti na snimku, ustali su potpuno zapanjeni usećajem u telu!

Stomak im se čudno ponašao, imale su osećaj da je počeo da upada, i da se steže, verovali ili ne sam od sebe!

Doktor Fukucudzi je specijalista za karlične probleme već 20 godina, koji je otkrio da je glavni uzrok velikih naslaga na struku u razilaženju karličnih i podrebarnih kostiju.

Nakon niza eksperimenata i ogleda, utvrdio je istinitost svoje hipoteze i osmislio vezbe za brzo mršavljenje struka. Iako se, ono sto treba da se radi, ne može nazvati vežbama.

Ovih 5 vezbi ce vam pomoci da se izlecite od bola u leđima, recite zbogom bolovima.

japanskametoda2

Suština metode je: ležati na savijenom u rolnu peškiru nekoliko minuta tri puta dnevno. Rezultat: gubitak suvišnih centimetara u struku. Dakle, evo šta treba raditi:

1. Napraviti rolnu (valjak) od peškira i umotati ga u neku traku

2. Sesti na čvrstu i ravnu površinu (ne krevet!), bolje na pod.

3. Položaj peškira mora biti tačno ispod pupka

4. Proverite, napravite kažiprstima sa obe strane liniju od pupka do peškira. Savijeni peškir mora biti malo širi od širine leđa

5. Opustite se. Stavite noge u širini ramena i savijte stopala tako da se dodiruju samo palčevi

6. Ruke ispružite iznad glave

7. Okrenite dlanove na dole i sastavite male prste

Iskreno rečeno, prilicno neprijatna poza. Ako vam je teško po prvi put ispružiti ruke, ne sekirajte se, ispružite kako možete. Bitno je da se uverite da se dodiruju mali prsti na rukama i pačlevi na nogama.

U ovom položaju treba da ležite 5 minuta. Možete tako ležati 3 puta dnevno, ali prvi put ne više od 5 minuta.

Očekujte posle 5 dana, čak 5 cm u struku, i povećana visina za 0.8 cm! Neverovatno, čak i da ne verujete u ovo, probajte, kad vidite rezultate bićete veoma zahvalni!

VIDEO:

Izvor: Kako-smrsati.com/ Uspešnažena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *