Kupus dijeta – lako mršavljenje

kupus-dijetaNajlakši način da izgubite sedam kilograma za deset dana je pred vama, a sve što trebate uraditi je da sledite pravila koje vam dajemo dalje u tekstu. Kupus dijeta, verovatno jedna je od najdelotvornijih dijeta za brzo skidanje viška kilograma, i detoksikaciju organizma.

Posebno se proporučuje osobama koje ne mogu da podnesu velika ograničenja količina hrane što je najčešće i razlog zbog čega prekidaju dijetu ranije no što bi trebalo. Kupus dijetu Karakteriše jednostavnost u pripremi i efikasnost u rezultatima. U većini slučajeva organizam dobro reaguje čak i ako se ova dijeta sprovodi par dana i tada možemo da govorimo da se radi o blagom čišćenju organizma.

Kupus dijeta-priprema Skuvati supu od: 5 velikih glavica luka 2 zelene paprike 1 ili 2 konzerve celog paradajza (ili 1 – 2 veća sveža paradajza ili 2 dl kuvanog paradajza – domaćeg ili kupovnog) 1 svežnja celera 1 velika glavica kupusa 1 kašika sledećih žitarica i mahunarki: sočivo, pšenica, ječam i suvi grašak Posoliti, pobiberiti, staviti peršun i po želji može i ljute papričice. Zaliti vodom da ogrezne i kuvati dok povrće ne omekša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *