KINESKI NAPITAK koji sprečava RAST i dalje razmnožavanje KANCEROGENIH ĆELIJA! (RECEPT)

Recept je dobio Mr. Seto od jednog travara iz Kine!

Rekao mu je, prestani da ideš na bilo kakve terapije, samo pij ovaj napitak, ali obavezno da namirnice budu organske i nikako drugačije!

Čovek je bolovao od raka pluća, i to drugog stadijuma, koji ga je vodio u smrt!

Nakon tri meseca pijenja ovog napitka totalno mu je otklonjen rak pluća, i ne samo to već su i kancerogene ćelije totalno nestale!

Recept sada hara internetom, a narod se pita što jednostavno ovo ne daju svakom pacijentu, međutim tu se naš tekst završava i prelazimo na recept!

Ovako recept je više nego jednostavan:

-1 CVEKLA

-1 ŠARGAREPA

-1 JABUKA

Napomena: Namirnice moraju da budu organske!

Priprema: Operite i naseckajte namirnice na komadiće s korom, sve zajedno ih stavite u sokovnik, iscedite i sok odmah popijte. Može da se doda limun ili limeta. Pijte ujutro na prazan stomak, sat vremena pre doručka.

Napitak se pije tri meseca, a pomoći će time što: jača imuni sistem, sprečava bolesti jetre, bubrega, jača pluća, štiti od srčanog udara, smanjuje stres i upale mišića, pomaže u borbi protiv akni i dobar je za vid.

Tri meseca i vi ste nova osoba, kakvu god vrstu bolesti da imate, ali se pokazala uglavnom najbolja za one najteže bolesti!

Kao što se u ishrani kombinovanje određene hrane može postići vrhunski rezultat i vitko telo, tako je i kod ovog napitka! Smatra se da su ove tri namirnice, neverovatan sastav, vlakana, vitamina i nečega neobjašnjivog, što samo može da prepozna samo telo nakon unosa ovog eliksira koji ubija ćelije kancera!

Autor: N.G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *