KETO DIJETA ili ČUDO: Do sada najbolja i najefikasnija u skidanju masti! Za 3 dana se vidi nenormalna razlika, a za MESEC dana imaćete novo telo! (PLAN+ISHRANA)

Ona je najbolja, najbrža, najdelotvornija, jednostavno jedina, koja će za kratko vreme skinuti jako puno masti sa vašeg tela! PROČITAJTE text do kraja, jer smo sigurni da ćete nakon čitanja krenuti sa ovom dijetom bez razmišljanja!

Kako to da je toliko delotvorna???

Keto dijeta postoji od 1924. godine i koristila se protiv raznih bolesti, infekcija, kako neki kažu da bukvalno vrati telo na početak, kao da se resetovalo!

Međutim ovaj način ishrane je izuzetno jednostavan za korišćenje i neverovatno je kako napada čisto salo, da bukvalno imate na trenutak osećaj da vam se mrvi telo!

Ketogena dijeta se zove zato što se nakon 24 h neunošenja ugljenih hidrata, telo upada u KETOZU, a to ćete znati po zadahu iz usta, koji će biti neprijatan, a vi ćete imati čudan ukus u ustima! Bez šećera se stvaraju ketogena tela koja će imitirati ugljene hidrate i samim tim, se organizam okreće mastima i direktno ih sagoreva

Ono što će još uraditi za vas, skidaće salo, a čuvaće mišić, tako da kad bude prošlo 7 ili mesec dana, moći ćete da vidite svoje trbušnjake verovali ili ne!

preiposle

Poenta dijete je umanjeni do skoro uopšte ne unošenje UGLJENIH HIDRATA, ali NIKAKO!

Ono što možete da unesete jesu proteini, zeleno povrće, i zdrave masti, jaja i ostalo! (Avokado, laneno, maslinovo…) Ali samo prvih 6 dana je ovako, onda sledi obrt sedmi dan!

Za početak, morate da pijete 3,5 litra vode MINIMUM! Za ljude koji vežbaju, bilo da šetaju, trče ili bilo kakva druga aktivnost, moraju da dodaju još jedan litar, znači 4,5 litra vode dnevno!

*****Ajde prvo da objasnimo kako bi izgledao jedan dan na keto dijeti:

—- Recimo da ste ustali, popili 2 čaše vode! Zatim pojedete 3 kuvana belanca i jedno zumance, sa kockom sira i zelenom salatom!

Ručak bi bio, piletina pečena sa jako malo ulja, ili barena, uz neku salatu, recimo jedan paradajz i zelena salata prelivena maslinovim uljem i kockom sira!

Za večeru možete da pojedete ribu (konzerva, ili pripremljena najbolje) uz salatu neku zelenu ili uz brokoli bareni!

E ovako bi odprilike ozgledao jedan dan. Naravno treba negde ubaciti neku aktivnost da biste ubrzali metabolizam i sagorevanje masti tokom dana i noći!

ŠTA SMETE DA JEDETE:

Sve vrste mesa (Svinjsko manje više, ali ajde da kažemo nemasno svinjsko pečeno, kuvano)! Riba, piletina, ćuretina, junetina, govedina, teletina…

Jaja: Kuvana, pržena na malo ulja, pečena…

Sireve, ali u manjim količinama, najbolji sir na ovoj dijeti je Ella sir, neke vrste tvrdih kačkavalja.

Povrće: Zelena salata, kupus, brokoli, celer, špargla, luk, paradajz, karfiol, kelj, spanać, rukola, krastavac, prokelj… Uglavnom zeleno i puno vlakana povrće!

Šaka badema ili oraha je dozvoljena dnevno kao užina između obroka, a to su ujedno i zdrave masti!

ONO ŠTO NE SMETE DA JEDETE NIKAKO, ali za prvih 6 dana samo, nemojte da se obeshrabrite 🙂

Nema brašna, znači nikakva peciva, hleb itd! Slatko tj. šećer nikako, nema kolača torti, bombona, keksića, ČAK NEMA NI VOĆA za početak!

POHOVANA HRANA NIKAKO, nema sokova nikakvih! Možete da pijete ČAJ, vodu i kafu bez šećera!

Nema pirinča, graška, soje, boranije, sočiva i ništa slično!

Nema preteranog soljenja hrane! Ajde malo da se povratimo!

JAKO VAŽNO: Recimo da koristite ovu dijetu od ponedeljka do subote! E sada u NEDELJU ćete jesti SVE relativno, možete hleb, pirinač, neko voće, jedan kolač, sok, dajte sebi tog dana malo oduška, ali samo do 18 h popodne! Tada sve prestaje i vraćate se na KETO DIJETU opet! Taj dan ste se napunili ugljenim hidratima i imaćete ih u telu za narednih par dana!

NAPOMENA: Ova dijeta će verujte nam bez sumnje, ukoliko je koristite ovako, dati nerealne rezultate! 

GUBITE ČISTU MAST, za nedelju dana do 7 kg, naravno ovde nije poenta u kilogramima već u obimu koji ćete gubiti toliko brzo, da ćete plakati za starim stvarima!

TOTALNO ČIŠĆENJE KOŽE I KOMPLETNA DETOKSIKACIJA TELA, OBNAVLJANJE KOSE I NOKTIJU, IZBACIVANJE SVIH BAKTERIJA I OTKLANJANJE INFEKCIJA, SNIŽAVANJE ŠEĆERA U KRVI, SNIŽEN HOLESTEROL, POVEĆANA ENERGIJA, JAČA KONCENTRACIJA.

Probajte, garantujemo već za nedelju dana ogromnu promenu, a za mesec dana čudo! Verujte nam probali smo! Ovo je savet iz iskustva, a ne marketig reklama! Ovo je ono što vredi i što morate da zapišete kod sebe ili da negde sačuvate ovaj tekst!

Autor: Nemanja G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *