Kako smršati u struku, nogama i kukovima

kilogrami-kako-smrsati-u-struku
Kako smršati u struku, nogama ili određenom delu tela, a da to ne utiče na vašu figuru, pročitajte na koji način se rešiti viška sala i kako rešiti taj problem

Hormoni su odgovorni za raspored sala na našem telu. Ali nažalost, kod mnogih dama je prisutan hormonski disbalans. Hormonski disbalans je posledica zagađenog vazduha, nedovoljne fizičke aktivnosti, neodgovarajuć‡e ishrane i mnoštva stresnih situacija. Prema tome, uključite se u fizičku aktivnost, redukujte način ishrane i zaboravite na fast -food, boravite na svežem vazduhu i izbegavajte stres i nerviranje.

Masne naslage oko struka u vidu šlaufa ukazuju da je lučenje insulina van kontrole. Da biste to redukovali jedite što više morskih plodova, ribe, brokolija uz začine kao što su cimet, čili, a zasladite se borovnicama i brusnicama i pijte svakodnevno zeleni čaj. Koristite hleb od integralnog brašna. Ovako ćete pročistiti organizam i lučenje insulina svesti na optimalnu meru. Izbacite iz upotrebe alkoholna i gazirana pić‡a, slatkiše, pomfrit.

Naslage sala u predelu pazuha onemogućavaju Vas da nosite haljine i majice bez rukava i sa bretelama. Ne izgleda naročito lepo, svakako. Međ‘utim, ova pojava može da bude znak da štitna žlezda ne radi kako treba, to jest da je sporiji nego što bi zaista trebalo, a obično je praćeno brzim zamaranjem i lošim raspoloženjem. Bilo bi odlično da kupus, brokoli, prerađenu soju, kelj, repu, jagode i breskve €“ jedete u što manjim količinama. Zamenite ih morskom travom, lososom, tunom, brazilskim oraščić‡ima, crnim lukom, jetrom i integralnim žitaricama. Naravno, nerviranje i stres su Vam zabranjeni.

Salo na nadlakticama otkriva da se testosteron slabo luči u Vašem telu. Da biste to sanirali, potrudite se da češće vodite ljubav , da svakodnevno vežbate grupu mišić‡a na nadlaktici, da dovoljno spavate i da niste pod stresom. Izbegavajte slatkiše, ali nema potrebe da gladujete. Uzinajte što više lososa, avokada i semena lana.

Masne naslage na bokovima i zadnjici eliminisaćete ako ishranu bazirate na povrć‡u, voću, jogurtu i integralnim žitaricama. Ovaj problem se javlja ako je nivo estrogena već‡i od optimalnog. Smanjite upotrebu lekova za smirenje, kafe, alkoholnih i gaziranih pić‡a.

Izvor: Lekarinfo

One thought on “Kako smršati u struku, nogama i kukovima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *