KAKO ISTANJITI BUTINE: Ovaj trening od svega 9 minuta istanjiće vam butine za svega 30 dana! (VIDEO)

Svi se verovatno pitaju, kakvu dijetu trebam da koristim da bi istanjio butine, kako da treniram, šta da radim.

Najbolji odgovor bi bio, ako na vašoj trenutnoj ishrani održavate kilažu, ili pak ona varira gore-dole 3 kilograma, onda je ovaj trening prava stvar za vas.

Za samo 9 minuta, odradiće toniranje butina do vidnih rezultata, i najbolje od svega je što vam ne trebaju sprave, dovoljno je da sednete na tepih i magija počinje.

Videćete kroz par dana kako su vam noge zategnutije, ali ne i punije, što naravno neće napraviti od vaših noga da izgledaju veće, već tvrđe i zategnutije… Ukoliko uključite i šetnju odvojeno od toga, činite pravu stvar, šetnja od pola sata samo.

Pametno bi bilo kad bi na svoju standardnu ishranu koju konzumirate svaki dan, izbacite SAMO JEDNU stvar koju znate da škodi vašem zdravlju i naravno izgledu!

Recimo dok ste na ovom treningu izbacite sve SOKOVE, ili grickalice, ili recimo šećer, ili brašno…

Izaberite samo jednu stvar i izbacite je na nedelju dana i radite ovaj trening, verujte nam bićete zahvalni sebi što ste počeli a onda i nama.

-Pogledajte za LEPŠU POLOVINU, a ispod prvog videa i drugi za MUŠKARCE ili jaču polovinu.

Trening za TANJE BUTINE za :

Ovde ćete videti da vam treba jedan teg, ali nije potreban da biste odradili trening, biće izazovan i bez dodatnih tegova čak i za aktivnog vežbača…

VIDEO za MUŠKI SVET…

Izvor: kako-smrsati.com, Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *