KAKO DA SMRŠAM, a da pritom jedem SKORO SVE: Naravno da je moguće, samo je u pitanju TAJMING i ovaj trik!

Svako se danas pita kako da smrsam a da pritom jedem sve što mi padne pod ruku!

Svesni smo da se niko od nas ne bi tek tako odrekao svoje omiljene hrane, poslastice…

Ali ako pametno mešamo tu hranu, jedemo je u određeno vreme, moguće je iskontrolisati unos kalorija i njihovu potrošnju do granice, skidanja kilograma.

Recimo da volite meso, hleb i keks!

Za doručak ćete jesti 2 parčeta hleba sa jajima ili šta god da ste planirali da pojedete uz to, ali nakon toga ODMAH morate u šetnju od 15 minuta.

Za ručak recimo da hoćete da pojedete krompir sa mesom, sir, opet 2 kriške hleba, i na kraju dezert! Sve je to ok, ako pojedete oko 14h popodne i krenete opet u 15 minuta šetnju!

E sada dolazi trik deo! Za užinu možete da uzmete bilo koje koštunjavo voće, šaku jednu! 

VEČERA: Ovo je glavni obrok i najzahtevniji! Morate da pojedete, ili ribu, ili piletinu i to uz zelenu salatu ili neko zeleno povrće!

Budite malo tolerantni, dali ste sebi oduška za doručak i ručak, red bi bio da večeru učinite onakvom kakva treba da bude, jer šta će se desiti ako pojedete recimo piletinu sa brokolijem za večeru! Ceo dan ste recimo unosili hleb, pa za ručak nešto slatko, ali sve je to bilo do 14, max 15h, ali nakon toga niste imali preteran unos kalorija i nešto što se u organizmu nije potrošilo i svarilo!

Drugim rečima, kolač koji ste pojeli, i hleb koji ste doručkovali i ručali ste potrošili sa one dve šetnje, relativno niste sve potrošili ali ste ubrzali metabolizam, tako da on troši rezerve kalorija tokom celog dana!

E sada večera skoro da nema kalorija, sastoji se od proteina i vlakana ono što vam pred spavanje jedino radi posao!

Pijte mnogo vode i pešačite oko 3 puta po 15 minuta nakon svakog većeg obroka, to je doručak, ručak i večera, što se užine tiče nije neophodno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *