KAKO DA EKSTREMNO UBRZATE METABOLIZAM: Ovaj trik i ove namirnice će toliko ubrzati vaše varenje, da ćete moći da jedete bukvalno torte i kolače! (TRIK+SAVET+NAMIRNICE)

Uvek ste se pitali kako neko može da pojede gomilu hrane i da se ne ugoji ni 100 grama, a kako vi pojedete šaku hrane i omah ste veći, naduveniji, sutra imate veću kilažu!

Jednostavno kao i uvek, METABOLIZAM vam je spor! Ljudi sa brzim metabolizmom mogu da svare velike količine hrane, pića i telo im je podešeno da brzo vari ali brzo i troši energiju iz te hrane.

Ono što je najbolje što možete da uradite za sebe čak bolje i od dijete, jer da se ne lažemo, dijetu držite samo neko vreme kratko, ostalo vreme se vraćate svojoj hrani omiljenoj i opet smo na nuli!

Ukoliko ubrzate metabolizam, dobijate nešto potpuno drugačije, da kada stanete sa dijetom, metabolizam je taj koji neće dozvoliti da se ugojite.

Uz ubrzanje metabolizma možete da smršate velike kilaže čak i pored hrane koju volite!

To je valjda poenta svega, jedite zdravo, ubacite malo omiljene hrane da ne kažemo, nezdravu hranu, i metabolizam radi svoje vi uživate! Da biste to postogli, uvek trebate po nešto da grickate!

Najbolje je da svaki dan imate DORUČAK, RUČAK, VEČERU, a između njih grickanje, oraha, badema itd. Naravno probajte da vam sve sem doručka ne bude preobimno, nije poenta da pred spavanje pojedete pola kilograma hrane i to je to!

Metabolizam se ubrzava hranom, redovnim obrocima, redovnim snom, kao i laganim pešačenjem.

OVE NAMIRNICE SU NAJBOLJE U UBRZAVANJU METABOLIZMA:

-CIMET

-SIRĆE

-MED

-KAKAO

GREJP

-LIMUN

-LJUTA PAPRIKA

-REN

DJUMBIR

-VODA

-OVSENA KAŠA

-RIBA

Kobinacijom ovih namirnica dobijate pun pogodak!

Uz njih ćete ubrzati metabolizam do tri puta za samo mesec dana!

Ako je dijeta simbom da se smrša, onda je metabolizam simbol, izgleda tela!

Kako-smrsati.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *