Jogurt dijeta – za 3 dana 4 kilograma manje

jogurt-dijeta-kako-smrsati
Ukoliko želite u vrlo kratkom periodu ukloniti masne naslage i očistiti organizam od štetnih materija, jutarnji napitak postati će najvažniji sastojak mnogim ukusnima jelima koja ćete pripremati i tokom dana.

Početak godine idealno je vreme da se napokon rešite viška kilograma koje ste prikupili tokom dana praznika. Ukoliko je jogurt jedan od vaših omiljenih napitaka, imamo savršeno rešenje za vaš problem. Jogurt dijeta traje samo tri dana, a osim što ćete otopiti masne naslage, organizam ćete osloboditi svih štetnih materija!

Prvi dan:

Doručak: Ujutro pojedite voćni ili obični nemasni jogurt s pahuljicama po želji.

Ručak: Na maslinovom ulju prodinstajte povrće i na kraju pomešajte s rižom. Osim soli i papra u povrće nemojte dodavati nikakve začine. Za desert pojedite voćni jogurt.

Večera: Pre spavanja zasititi će vas salata sa šunkom i mrkvom. Dakle, naseckajte jednu šargarepa, jabuku i 50 g šunke pa sve popržite na maslinovom ulju. Sve zajedno pomešajte s nemasnim jogurtom.

Drugi dan
Doručak: Za salatu od krastavaca potrebni su vam jogurt i krastavac koji ćete iseckati na kockice i na kraju sve zajedno pomešati.

Ručak: Posolite i popaprite malo piletine iseckane na kockice i ispecite na maslinovom ulju. Dodajte iseckane šampinjone, jedan paradajz i papriku. Kada povrće omekša dodajte jogurt.

Večera: Dve čaše jogurta pomešajte sa nekoliko bobica mešanog šumskog voća.

Treći dan
Doručak: S jogurtom pomešajte sir, naseckanu jabuku i malo cimeta i na kraju malo posolite i popaprite.

Ručak: Ispecite 150 grama filea od oslića, a kao prilog napravite salatu od jogurta, naseckanog krastavca i malo senfa.

Večera: Skuvajte sto grama testenine, dodajte jednu naseckanu papriku i kuhano jaje. Sve zajedno pomešajte sa jogurtom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *