Jedini način da smršate preko noći: Nema vežbanja, ali nije prijatan!

Zaista postoji fora uz pomoć koje možete da istopite salce i celulit preko noći, bez dijete i vežbanja, ali moramo da vas upozorimo – uopšte nije prijatna. Ne košta gotovo ništa, možete sami da je radite kod kuće, ali mi smo probali i odustali već posle prve večeri.

U pitanju je stari trik sa samolepljivom folijom. Za početak da vas uputimo o čemu je reč – zamotajte delove tela na kojima imate celulit ili višak kilograma u plastičnu folijju. Obucite preko toga hulahopke ili neki drugi pripijeni deo garderobe kako bi sve stajalo na telu, lezite u krevet i opustite se dok vam se telo preznojava.

JUTARNJI napitak koji UNIŠTAVA masti jer natapa svu hranu koju unesete i 45% iste sagoreva pre nego što počne da VAS GOJI!

Trik stvarno radi, doduše efikasiji je za celulit nego za samo salo. Naime, ako uspete da cele noći izdržite u ovoj mini sauni, ujutru možete da se probudite za kilogram lakši, ali imajte u vidu da je to većinom voda, a ne samo salo. Što i nije loša vest, jer se na početku svake dijete prvo izbacuje suvišna voda, koje možete da imate i po pet, šest litara u telu.

stomaktest2

Dakle, folija trik stvarno ima efekata i verujemo da bi na duže staze bio zaista dobar, posebno ako biste na kožu pre stavljanja folije naneli i neki preparat protiv celulita ili jednostavno kafu i ulje eukaliptusa. Ali, zašto ga onda žene ne koriste? Zašto, pobogu, ne spavamo svi uvijeni u foliju?

KARDIOLOG ŠOKIRAO SVE: Ovaj napitak može da skine i 100 kg SALA ako treba! (RECEPT+SAVET)

Zato što je izuzetno neudobno i nepriatno. Telo vam se bukvalno tokom čitave noći znoji, počinjete da osećate kako se folija pomera i posle dva, tri sata ćete verovatno ustati, skinuti foliju i ući pod tuš. Ako izdržite cele noći – svaka čast! Nama je, iskreno, pola sata vežbanja prijatnije.

Ukoliko, pak, rešite da ovim putem stešete liniju, imajte u vidu da ne smete da radite svake noći duže od pet dana, jer je koži potrebno da diše i kad vi spavate.

Izvor: 24sata.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *