JEDINI MELEM KOJI ČISTI i REGENERIŠE BUBREGE: Ukoliko imate preko 30 godina, OVO morate što pre da počnete da pijete! (RECEPT)

Bubrezi su svojevrsni prečišćivač organizma, koji uklanja oko 2 litre otpadnog materijala i viška vode, što se izlučuje iz tela putem urina.

Previše otrovnih materija može uzrokovati poremećaje u radu bubrega, mokraćnog sistema i bešike, pa ih zato treba čuvati i redovno ispirati.

Najopasniji neprijatelji bubrega su previše belančevina životinjskog porekla, so, genetski modifikovana hrana, veštački zaslađivači, gazirana pića, previše mlečnih proizvoda, alkohol, lekovi i droge, previše kofeina i cigarete, pa se trudite da smanjite njihov unos što više možete.

Sa druge strane, bubrezima jako prija kalijum, magnezijum, puno čiste vode, sveže voće, povrće i bilje.

JEDINI SPAS: Ako ste pušač duže od godinu dana samo vam ovaj recept MOŽE OČISTITI i REGENERISATI PLUĆA totalno! (RECEPT+SAVET)

Ako želite da osigurate što bolji rad svojih bubrega i da očistite svoje telo od toksina, pijte što češće ovaj zdrav i hranljiv napitak!

Potrebno vam je: pola oljuštenog limuna, 1 oljušten kivi, 1 banana, pola vezice sveže seckanog peršuna i 1 šoljica vode.

Pomešajte sve sastojke, dodajte vodu i miksujte u blenderu dok ne dobijete lepu i glatku smesu. Ako želite da obogatite ovaj napitak i uz detoks bubrega dobijete i pravu vitaminsko-mineralnu bombu, dodajte i pola očišćenog avokada, šaku svežeg spanaća ili kelja i 50 g jezgra oraha.

Pijte jednom dnevno, najbolje na prazan želudac i popravite zdravlje na duge staze!

Izvor: Kućnilekar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *