GARANTOVANO: Ako ubacite ovaj začin u piće i hranu, dokazano se više NIKADA NEĆETE GOJITI!

Samo pola kašičice je dovoljno da u vrlo kratkom roku otopite masne naslage, naročito na stomaku.

Od svih masnih naslaga, one na stomaku su najtvrdoglavije, a s godinama, i uprkos zdravoj ishrani i istom intenzitetu aktivnosti, postaju sve tvrdokornije.

Tome pogoduju povišeni nivoi kortizola, hormona stresa koji razgrađuje mišiće i stvara plodno tlo za taloženje masnih naslaga na stomaku, koje su mnogo više od estetskog problema jer usporavaju metabolizam i povećavaju rizik od bolesti srca i nekih vrsta raka.

VEČERAS PRED SPAVANJE uradite ove dve stvari, ustaćete znatno TANJI, a telo će vam u toku noći SAGOREVATI SALO! (TRIK+SAVET)

“Krivac broj jedan zbog kojeg je bitku protivmasnoća nataloženih na stomaku vrlo teško dobiti su hormoni. S menopauzom se smanjuje nivo estrogena; a to utiče na taloženje sala, zbog čega su žene i sklonije stvaranju, po zdravlje opasnog, visceralnog masnog tkiva koje oblaže organe i povezano je sa dijabetesom tipa 2 i bolestima srca”, kaže dr Oz.

Novo istraživanje je pokazalo da salo na stomaku smanjuje i mineralnu gustinu kostiju i povećavaju rizik od gubitka koštane mase, upozorava slavni lekar. Hormonska neravnotežatokom menopauze neretko uzrokuje i stalan osećaj gladi.

Poremećaji spavanja, uobičajeni u perimenopauzi i menopauzi, povezani su sa smanjenjem nivoa leptina,hormona koji suzbija apetit i sa povećanjem nivoa grelina koji stimuliše apetit, objašnjava Oz.

Kako biste se rešili masnih naslaga sa stomaka, morate da dobijete tešku bitku protiv podivljalih hormona,estrogena i kortizola. Da biste ih ukrotili, morate da promenite način života, u prvom redu način ishrane, jer upravo ishrana može da sabotira mukotrpne vežbe za ravan stomak.

NAJMOĆNIJI LEK protiv OTICANJA butina, listova i stomaka: Splasnuće vam noge bukvalno posle 2 sata konzumiranja, ukoliko ga popijete pred spavanje, ujutru ćete se ČUDITI REZULTATOM! (RECEPT)

Na listi namirnica koje su saveznici masnih naslaga na stomaku su pakovane namirnice, delimično hidrogenisana ulja i obogaćena brašna.

Izbegavajte sve namirnice koje sadrže transmasti, poput margarina, pakovanih kolačića, krekera i testenine, jer takva hrana udvostručuje sloj masnoća na stomaku, a čak može i da redistribuira masti iz drugih delova tela na stomak.

Prazni ugljeni hidrati koji sadrže šećer i rafinisano brašno, gorivo su koje pospešuje stvaranje tih opasnih masnoća na stomaku.

Zato izbacite štetne ugljene hidrate, a svakom obroku dodajte pola kašičice cimeta, karanfilića ili origana, jer deluju kao stabilizatori šećera u krvi.

Dokazano 100%: Jedina vežba/trik koja će za 4 nedelje da vam BUKVALNO NAPRAVI RAVAN STOMAK! (TRIK+SAVET)

Cimet i karanfilić ujutro dodajte kafi ili ovsenoj kaši, a tokom dana začinima pospite salatu, sendvič i glavno jelo – to će pospešiti sagorevanje masnoća na stomaku.

“Osnova ishrane za lep i ravan stomak su žitarice celog zrna i vlakna. Studije su potvrdile da žitarice celog zrna smanjuju masne naslage na stomaku, dok vlakna pospešuju rad metabolizma.

Stoga svaki dan jedite tri obroka od 300-400 kalorija koja sadrže žitarice celog zrna i dva lagana međuobroka koja obiluju vlaknima”, savetuje dr Oz.

Izvor: 24sata.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *