EKSTREMNA DETOKSIKACIJA: Evo kako da uradite PRIRODNO klistiranje i da za 3 dana izbacite i očistite creva i telo izbacivanjem 10 kg OTROVA!

Da li ste znali da vaše navike u ishrani mogu da rezultiraju nakupljanjem i do 10 kilograma otrovnih supstanci u vašem organizmu? Ti toksini izazivaju brojne zdravstvene komplikacije, a ako pređu u krvotok mogu da naprave pravi haos u vašem organizmu.

Da bi vaše celokupno zdravstveno stanje bilo pod kontrolom, bitno je da vaše debelo crevo bude u najboljoj formi. Ovo igra najbitniju ulogu u varenju i u apsorpciji nutrijenata iz hrane i igra bitnu ulogu u imunitetu. 

Ako vam debelo crevo ne funkcioniše kako treba, može postati mesto gde se sakupljaju toksini i to mnogo duže nego što bi trebalo, kako prenosi Helt Dajdžest.

Najraniji simptomi da debelo crevo ne funkcioniše kako treba uključuju probleme sa varenjem i konstipaciju. Dolazi i do dijareje, kada telo pokušava da izbaci toksine. Ostali simptomi uključuju nadimanje stomaka, preterane gasove i bolove u stomaku.

Toksini u debelom crevu zatim utiču na celokupno zdravstveno stanje, slabeći imuni sistem i ostavljajući vas podložnijim različitim infekcijama i virusima. Nervoza, glavobolje, bolovi u zglobovima i slični simptomi su takođe česti.

NIJE ŠALA, OZBILJNO: Biljka koja leči 75% TUMORA za 15 dana! Istraživači tvrde da se NIJEDAN TUMOR NIJE VRATIO!

Zdrava ishrana je najbolji način da izbegnete nakupljanje toksina u debelom crevu. Dobra je ideja da unosite više voća i povrća, jer su ove namirnice bogate vlaknima i antioksidansima. Trebalo bi da ograničite unos crvenog mesa, masne i obrađene hrane. Puno tečnosti i redovna fizička aktivnost su takođe od velike pomoći.

Kako biste odmah poboljšali svoje zdravlje i osigurali da vaše debelo crevo funkcioniše kako treba, uradite čišćenje organizma.

Jedan od najstarijih recepata je postao popularan 1940. godine.

Potrebno je:

– 2 kašike soka od limuna,

– 2 kašike javorovog sirupa,

– 1/10 kašičice kajen paprike u prahu,

– 300 ml destilovane vode.

Pomešajte sve sastojke u velikoj čaši i dobro promešajte. 

Pijte pet do osam puta na dan.

Pijte najmanje 10, a najviše 16 dana.

Izvor: Dnevno.rs

One thought on “EKSTREMNA DETOKSIKACIJA: Evo kako da uradite PRIRODNO klistiranje i da za 3 dana izbacite i očistite creva i telo izbacivanjem 10 kg OTROVA!

  1. gaga1958

    U naslovu clanka pise: ” Evo kako da uradite PRIRODNO klistiranje i da za 3 dana izbacite i očistite creva i telo izbacivanjem 10 kg OTROVA”!

    Na kraju clanka pise: “Pijte pet do osam puta na dan.Pijte najmanje 10, a najviše 16 dana”.
    Sta je tacno?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *