Dokazano 100%: Jedina vežba/trik koja će za 4 nedelje da vam BUKVALNO NAPRAVI RAVAN STOMAK! (TRIK+SAVET)

Nov način koji je zaludeo ceo svet! Pokušali su kao sa običnim eksperimento, završili sa najboljom idejom trenutno u svetu medicine i treninga!

Fizoterapeuti su kao nov način da bukvalno za 4 nedelje dođete do ravnog stomaka uspeli u tome! Kako pokazuju testovi, sve što su radili ispitanici bilo je, VEZIVANJE KONCA oko stomaka!

Šta je poenta?

Kada vežete konac, vežete ga dok vam je stomak poluuvečen i zategnut!

Onda se dešava sledeća akcija, vaš mozak i telo, šalju međusobno signale da morate da uvučete stomak, i da stegnete trbušnjake!

****Ljudi koji su koristili ovu metodu su za MESEC dana totalno doveli stomak do RAVNOG! Dok je druga grupa radila trbušnjake i imali su iste rezultate ali za 70 dana! ****

Nesvesno će te to početi da radite ali dokazano kroz 7 dana videćete ravniji i tvrđi stomak!

OVAKVA VEŽBA je mnogo efikasnija od 4 puta nedeljnog treniranja stomaka!

Sve što trebate da radite je da nosite konac stalno! Mišići će vremenom sami da se adaptiraju na to vaše stezanje i uvlačenje stomak, nakon određenog perioda od 4 nedelje, telo će misliti da vam je to normalno stanje stomaka, tako uvečen i zategnut i ići će ka tome da vam stomak takav bude svakodnevno, bez naprezanja tela i mozga!

Trbušni mišići su jedini koji se ne treniraju dinamički nego statički, ujedno se i ne treniraju stalno i najtanji su mišići na telu! Samim tim, ovakva aktivnost je najbolja moguća koju možete da priredite svom stomaku! 

Biće kao KAMEN a pritom RAVAN!

Nauka je dokazala ovaj sistem kao savršen i 100% dokazano deluje!

Na vama je da pogledate ovaj video, vežete konac i krenete odmah u akciju!

Autor: N.G

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *