DIJETA VEKA: Jedite samo OVU namirnicu koju svi obožavate i skinućete 10 kg za 10 dana! (NAJBRŽA i NAJJEFTINIJA dijeta na svetu)

Čuvena dijeta japanskih monaha sve je popularnija u svetu, ali i kod nas, prevashodno zbog toga što daje fantastične rezultate i veoma je jednostavna za držanje. Preporučuje se da je držite jednom u šest meseci u trajanju od deset dana i reultati su – fantastični!

U trajanju ove dijete, koju je možda najbolje opisati kao neku vrstu detoksikacije organizma, jede se samo jedna namirnica karakteristična za ovaj deo sveta – pirinač. I i to u velikim količinama!

Na početku svakog dana skuvajte pola kilograma pirinča (što će biti puna šerpa) i tome dodajte jedan veliki kiseli krastavac ili nekoliko manjih. Dodajte i dva čena belog luka – i samo to ćete jesti ceo dan. Izbegavajte so, a ukoliko morate da posolite uzmite himalajsku so, i to u što manjoj količini.

Trik je u tome da možete da jedete kad god poželite, i najbolje je da podelite na više manjih obroka. Ono što je jako bitno jeste da svaki put jedete polako i da svaki zalogaj žvaćete 20 puta.

Dovoljna je OVA STVAR da vam kaže da vas napada KANCER! Ovo morate da znate i ne smete da IGNORIŠETE!

Kako biste izbegli jednoličnost tokom ovih deset dana, uz pirinač možete da dodate i salatu od svežeg povrća začinjenu sa malo maslinovog ulja. Sok od limuna sa vodom se preporučuje kao dodatak, kao i nezaslađeni čajevi – posebno zeleni. Svi ostali napici su zabranjeni, a preporučuje se konzumiranje najmanje dva litra vode dnevno.

Šećer je zabranjen, kao i voće – a za deset dana pridržavanja ove dijete možete da izgibite i do 10 kilograma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *