Ako OVO radite posle ručka, zato ste gojazni i zato otičete ujutru, a hrana vam se ZBOG OVE UŽASNE NAVIKE zadržava u telu 48 sati i goji vas!

Prvo i glavno je da odmah nakon ručka nikako ne popijete tečnost barem ne prvih 30 minuta! Ukoliko odmah nakon jela popijete tečnost hrana će vam se variti 3 puta duže, a ceo obrok će vas za 60% više gojiti nego da niste odmah popili vodu!

Zatim, bićete ujutru otečeniji i osećaćete umor i malaksalost jer se hrana i dalje vari u vašem telu i variće se tokom celog dana!

DRUGO:

ISPITIVAO JE I USPEO da dokaže: Ovo je jedini lek koji može da izleči SVE VRSTE RAKA! (RECEPT+SAVET)

Snažna želja za cigaretom i poriv za pušenjem nakon jela nešto je s čim se može poistovetiti većina pušača. Često je odmah zapale zato što misle da će se tako hrana brže probaviti, ali nauka ne podržava tu njihovu teoriju.

Naime, cigareta posebno iritira creva, ali i ostatak probavnog sistema koji tada utiče na celo telo. Nikotin iz cigarete veže se za kiseonik u krvi jer se nakon jela, kada probavni sistem radi punom parom, lakše apsorbira.

Zbog toga pušenje nakon jela može uzrokovati čitav niz teških problema u probavnom sistemu, od iritacije do ozbiljnih bolesti.

MOJA DIJETA: Srbin ovim tekstom uspeo da PODIGNE CEO REGION NA NOGE, skidao kilogram dnevno, NIKAD LAKŠOM DIJETOM!

Ljudi koji boluju od ulceroznog kolitisa i sindroma iritabilnog kolona trebalo bi da izbegavaju pušenje u širokom luku, a oni koji su pušaći obavezno bi trebalo da se odreknu cigarete nakon jela jer pušenje dodatno pogoršava simptome njihovih bolesti i otežava probavu.

Brojna istraživanja pokazala su da je pušenje nakon jela 10 puta gore od “normalnog“. Tačnije, jedna popušena cigareta ima učinak kao njih 10. Zato nakon obroka pričekajte minimalno pola sata pre nego što zapalite cigaretu.

Izvor: Zadovoljna.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *